Veliki preokret: Xavi odustao od trenerskog posla u Barceloni!
Foto - EPA

Ništa od dolaska na klupu Katalonaca

Veliki preokret: Xavi odustao od trenerskog posla u Barceloni!

Midhat Šljivak

Xavi Hernandez ipak je odustao od trenerskog angažmana u Barceloni.

Iako su španski mediji danas objavili kako će legendarni fudbaler Barcelone zamijeniti Ernesta Valverdea na klupi, to se na kraju neće desiti.

Mundo Deportivo iz izvora bliskih klubu saznaje da se Xavi predomislio i da je nakon posljednjeg sastanka sa Oscarom Grauom i Ericom Abidalom odlučio da ipak nije vrijeme da sjede na klupu Barcelone.

Tako će za sada Valverde ostati na klupi katalonskog velikana. Tamo će vjerovatno biti do kraja sezone, a nakon toga će se tražiti nova rješenja na klupi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Xavi će i na ljeto biti jedan od kandidata za ovu poziciju, a vidjet ćemo hoće li na kraju legendarni fudbaler dobiti šansu.

Barcelona ne blista pod vodstvom Valverdea. Navijači su itekako nezadovoljni i silno žele promjene, kojih za sada neće biti.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

edo_edo91
Kakvi ste vi amateri ,sta radi Vanda matereti?
6 0
kiklop
Nije preokret, nije ni trebao potpisati, ali eto nek se ima sta pisati ?
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi