Veliki transfer u najavi: Prvo  Ronaldo, sada Sane

Juve želi Nijemca

Veliki transfer u najavi: Prvo Ronaldo, sada Sane

E. Škorić

Njemački reprezentativac Leroy Sane nalazi se na meti torinskog Juventusa.

Italijanski mediji pišu kako se Juventus neće zaustaviti na Cristianu Ronaldu i da će sljedeća velika zvijezda koja će doći biti Leroy Sane.

Ovaj krilni nogometaš nije previše igrao kod Pepa Guardiole, ali u posljednje vrijeme mu katalonski stručnjak daje puno prostora za igru, a ovaj se odužuje na najbolji mogući način.

Sane jeste kvalitetan igrač i bitan za City, ali kako engleski klub ima nekoliko sličnog profila, nije isključeno da ga pusti u Torino.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, takav igrač ima svoju vrijednost, a Saneova doseže i do 150 miliona eura, što je više nego što je Stara dama platila Real Madridu za Ronalda i vidjet ćemo ima li uistinu želju da kupi Nijemca na zimu ili narednog ljeta.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PeppermintSA
Samo idiot može lupiti da Sane nije previše igrao kod Guardiole. Bio je zabetoniran u prvih 11 cijelu prošlu sezonu.
9 1
casimiro
strasan igrac.mozda cak korisniji od ronalda..ako dodje pun pogodak ce biti!
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi