25

Komentari (25)

user1588557280
Boa sorte! Deus te abençoe.
Lafo
Zeba je majstor koji nikad nije zaigrao za repku ili neki jači klub iz 5. iz neobjašnjivih razloga!
Santi
Steta sto danas nema igraca ove kvalitete u nasoj ligi, mislim na obojicu.
ALLSTAR
Zeba pobjednik malog fudbala jest ovaj stranac al je zaslužio Wagner za sve učinjeno u Bosni , jest da je igrao u Listici to malo kvari
EdwinPol
Hahahahahah ofirno navijacko glasanje zeljescarske mafije
Leo
Ima nas nije da nas nema XD
Sadik82
E moji objektivni bosnjaci, napravili top 16, od tog 11 iz zelje i sarajeva. Da postujete vlastiti kriterij, ovde treba bit minimum 5 igraca zrinjskog a ne jedan i po. Ja sam jos pitar pa mi smjesno.
cruijf
GigantMostarski
realista1982
Zeba je doktor, koji je to pokazao u vise klubova ove lige, a Wagner je igrao u samo jednom klubu... Zato moj glas ide Zebi.
Ivica_Osim8
znaci Messi je *****a, jer cijeli život igra u Barci?
realista1982
Zar ne vidis da je ovo izbor naj fudbalera Zelje i Sarajeva? I druze sta poredis Messija i svjetski fudbal sa ovim izborom to je druga planeta za nas...
herr88
I onda kazete Horde Zla Saraj'vo tastatura huligan, pa da li ste realni? Ovo ce na kraju da bude cisto navijacko glasanje. Ovaj portal je daleko od objektivnog kada je u pitanju Zeljo.
nkj
po mom misljenju Wagner je daleko veci znacaj ostavio od Zebe kada govorimo samo o PL a ne o karijerama obojice
Torcida
Wagner je ikona lige budimo realni !!!
Arnel925
Kakav Zeba. Nije donjeo ni jednu titulu sam Wagner je sam donjeo nekoliko komada. Igrao je drugo godina u ligi i uvijek je bio top igrač. Zeba je bio kao dan I noć nekad.
milivoje
Kako nije,donio duplu krunu skoro pa sam 2011/12,ukupno osvojio 3 titule i 3 kupa,koliko me sjećanje služi,Wagner ima 2 osvojena kupa,neuporedivo
Arnel925
Wagner preko 300 utakmica i preko 120 golova u Premijer Ligi. Zeba preko 200 utakmica u Premijer Ligi oko 50 golova. Toliko godina je igrao u našoj ligi da je legenda postao. Zeba je bio i u Sloveniji i u Rusiji nigdje se nije naigrao niti je igrao dobro.
Unikat
Pa kako ces jadan poredit golove napadača i veznjaka, Boze sacuvaj kakve sve neznalice komentarisu fudbal.
Arnel925
Izvini ekspertu fudbala. Nisam te prepoznao. Možda da ti metnem nesto u prkno možda još bolji ekspert postaneš.
zmijuga.loma
bubacorelli1
nedoni46
Realno gledano, ne navijacki, glasao sam za Wagnera prije Ahmetovica. Sad u ovome cu zatvorit oci i kliknut na nekog jer smatram da su 50/50 njih dvojica.
EdwinPol
E evo, o ovom pitarluku sam juce pisao. Zato se pise da je na Kosevu prosjecna posjeta 5.000 a na golubarniku 10.000. Zbog ovakvih pitara i novinara kao na portalu ss.ba
nedoni46
Ma ti si sveznajuci analiticar
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.