Veliko iznenađenje na spisku reprezentacije Španije

Luis Enrique pozvao Cazorlu

Veliko iznenađenje na spisku reprezentacije Španije

M. Šljivak

Selektor fudbalske reprezentacije Španije Luis Enrique objavio je danas spisak igrača za  utakmice protiv Farskih Ostrva i Švedske.

Kao i uvijek, španski selektor se potrudio da iznenadi sve odabirom ekipe, a tako je bilo i danas.

U reprezentaciju se nakon četiri godine pauze vratio fudbaler Villarreala Santi Cazorla i ovaj poziv je svakako veliko iznenađenje.

Cazorla je proteklih godina imao ogromne probleme sa povredama. Karijera mu je čak bila pod upitnikom, ali je uspio da se vrati nakon što je prošao kroz pakao.

Ove sezone je fantastičan u dresu Villarreala. Na kraju je dobio poziv u reprezentaciju i imat će novu šansu da pokaže šta zna.

Španci 7. juna igraju protiv Farskih Ostrva, a tri dana kasnije na Santiago Bernabeu će ugostiti Švedsku.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi