Veliko pojačanje Milana karijeru nastavlja u Engleskoj?

Andre Silva ide na posudbu

Veliko pojačanje Milana karijeru nastavlja u Engleskoj?

E. Čaušević, foto: EPA

Portugalski napadač Andre Silva prošlog ljeta stigao je kao veliko pojačanje u Milan, ali se nije baš naigrao u dosadašnjem dijelu sezone.

Rossoneri su ljetos doveli nekoliko zvučnih pojačanja, a među njima bio je i mladi portugalski fudbaler Andre Silva koji je na San Siro stigao iz Porta za čak 40 miliona eura. Ipak, Portugalac nije baš opravdao povjerenje i u zadnje vrijeme utakmice Milana posmatra sa klupe za rezervne igrače.

Silva je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao 12 utakmica u dresu Milana u Seriji A i još uvijek nije uspio da se upiše u listu strijelaca. Iako ni Rossoneri ne briljiraju čini se da je Gennaro Gattuso spreman da pošanje Silvu na posudbu do kraja ove sezone.

Interes za portugalskog napadača pokazalo je nekoliko klubova, a najviše se špekuliše da će do kraja sezone igrati u Engleskoj. Naime, Everton želi dovesti Silvu na posudbu do kraja sezone iako su prije nekoliko dana doveli Cenka Tosuna kao pojačanje u napadu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi