Veliko pojačanje stiže na Olimpico: Roma želi Fekira!

Kontaktirali Lyon

Veliko pojačanje stiže na Olimpico: Roma želi Fekira!

Endin Čaušević

Francuski fudbaler Nabil Fekir i ovog ljeta povezuje se s nekoliko evropskih klubova.

Fekir već nekoliko sezona s dosta uspjeha igra u Lyonu, a gotovo svaki prelazni rok najviše se povezivao s Liverpoolom. No, do transfera na Anfield nije došlo, te je sada Lyon primoran da nađe drugu soluciju.

Naime, Fekir s ovim francuskim klubom ima ugovor do kraja naredne sezone i u Lyonu ne žele da on za godinu dana klub napusti kao slobodan igrač.

U italijanskim medijima danas su se pojavile priče da ovog 26-godišnjeg igrača želi Roma. U Rimu strahuju da bi mogli ostati bez mladog Nicola Zaniola koji je na meti Juventusa, a Fekira vide kao njegovu zamjenu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

No, Romi neće biti nimalo lako dovesti Fekira s obzirom da Lyon za njega traži oko 60 miliona eura. Pored Liverpoola ovaj igrač se povezivao i s Arsenalom.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi