Romi propao transfer, igrač odbio da potpiše za novi klub
Gerson želi da se vrati u Brazil

Sve je bilo dogovoreno, ali...

Romi propao transfer, igrač odbio da potpiše za novi klub

S. Pašalić

Iako je prije nekoliko dana bilo objavljeno da je Roma završila transfer Gersona u Dinamo iz Moskve, čini se da to toga ipak neće doći.

Rimljani su trebali dobiti 10 miliona eura, a Brazilac je početkom sedmice trebao otići na ljekarske preglede u Rusiju.

Međutim, italijanski mediji pišu da je došlo do probelema u pregovorima te da je Gerson odbio da potpiše za moskovski klub, dajući jasno do znanja Rimljanima da se želi vratiti u Brazil.

Odmah nakon ove informacije nekoliko brazilskih klubova se zainteresovalo, a najviše se spominje Flamengo, ali niko od ovih klubova nema finansijske mogućnosti kao ruski klub, pa se sada Vučica našla u problemima

Gerson je u Romu stigao 2016. godine iz Fluminensea za 17 miliona eura, ali se nije najbolje snašao u rimskom klubu pa je prošlu sezonu proveo na posudbi u Fiorentini.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi