Ludnica u Italiji: Venezia imala 3:0, pa na kraju ostala praznih ruku!

Kakav preokret Verone

Ludnica u Italiji: Venezia imala 3:0, pa na kraju ostala praznih ruku!

E. Ganibegović

Nevjerovatnu utakmicu gledali smo u 16. kolu Serije A.

Venezia je na poluvremenu vodila s 3:0 protiv Verone, a gosti su na kraju odnijeli sva tri boda, bilo je 3:4.

Ceccaroni, Crnigoj i Henry su pogađali za domaćine u razmaku od 12. do 28. minute i činilo se kako je tu skoro sve već riješeno.

Ipak, u 52. minuti Henry zabija u vlastitu mrežu za 3:1 i kakvu takvu nadu za goste. Problemi za Veneziju tu nisu stali, obzirom da još jedan strijelac, Ceccaroni, dobija direktan crveni karton i napušta igru u 63. minuti. Isključenje je zaradio zbog igranja rukom u svom šesnaestercu.

Penal je sigurno za 3:2 realizovao Caprari, a Simeone u 67. minuti vraća stvari na početak. Isti igrač pet minuta prije kraja postiže svoj drugi gol za nevjerovatan preokret gostiju.

Spezia i Sassuolo također su odigrali zanimljiv meč, a završen je 2:2. Manaj je postigao gol za vodstvo domaćina, Gyasi je duplirao vodstvo na otvaranju drugog poluvremena, ali Raspadori s dva pogotka donosi bod Sassuolu.

Oglasi

Od 18 sati sastat će se Sampdoria i Lazio, dok će Juventus od 20:45 ugostiti Genou.

Serie A, 16. kolo:

Venezia 3:4 Verona;

Spezia 2:2 Sassuolo;

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sampdoria - Lazio (18:00);

Juventus - Genoa (20:45).

Top Komentari

Klicko
Nije namješteno.
4 1
Rizva17
Kladionica.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi