Verdi prihvatio transfer, u narednim danima pojačava Napoli

Fudbaler Bologne uskoro seli na San Paolo

Verdi prihvatio transfer, u narednim danima pojačava Napoli

Jučer su se u italijanskim medijima pojavile informacije da je Napoli sa Bolognom dogovorio transfer Simonea Verdija, ali i da se čeka da sam igrač prihvati ovakav scenarij.

Danas je italijanski Premium Sport saopštio da je Verdi prihvatio transfer u Napoli, iako, navodno, nije bio siguran da li treba već u januaru napustiti Bolognu.

Iako je Verdi pristao na transfer, on još uvijek nije zvanično prihvatio uslove ugovora koje mu nudi Napoli, ali se, svejedno, očekuje da će on u narednom periodu biti i zvanično predstaljven na San Paolu.

Inače, Verdi je u pretekloj sezoni briljirao u dresu Bologne te je u 20 utakmica Serije A postigao šest golova i upisao pet asistencija, a Napoli bi za usluge ovog 25-godišnjeg krilnog napadača sada trebao izdvojiti oko 24 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti