Verdi za osam minuta dva puta pogodio iz slobodnjaka
Foto: EPA

Lijeva ili desna? Za fudbalera Bologne je svejedno

Verdi za osam minuta dva puta pogodio iz slobodnjaka

Bologna je u okviru 12. kola Serije A ugostila ekipu Crotonea, a ove dvije ekipe se odigrale izuzetno zanimljivu utakmicu. Ipak, Crotone je bio bolji i nakon preokreta slavio sa 2:3.

Bologna je povela u 38. minuti susreta kada je Verdi sjajno pogodio iz slobodnog udarca. Ipak, samo četiri minute kasnije Budimir pogađa za izjednačenje Crotonea.

Nije se dugo čekalo ni na novo vodstvo Bologne. Igrala se prva minuta sudijske nadoknade kada je ponovo Verdi iz slobodnog udarca zatresao mrežu domaćina. Zanimljivo je da je Verdi prvi slobodnjak realizovao lijevom nogom, dok je drugi šutirao desnom.

Ipak, Crotone u drugom poluvremenu stiže do preokreta i važne pobjede. Prvo je Trotta u 68. minuti pogodio za 2:2, dok je Budimir dvije minute kasnije postigao gol za, ispostavit će se, konačnih 2:3.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi