"Tužna sam, bila sam navijačica Bayerna, a sada moram da preispitam svoju odluku"

Bivša supruga Olivera Kahna otvoreno

"Tužna sam, bila sam navijačica Bayerna, a sada moram da preispitam svoju odluku"

E. Škorić

I Verena Kerth ogorčena je onim što je Bayern uradio njenom bivšem suprugu Oliveru Kahnu, te je sada odlučila izaći u javnost i čak priznati da razmišlja o promjeni kluba za koji navija.

Čelnici Bayerna su mnoge šokirali kada su u trenutku proslave nove titule otpustili bitne članove - direktore kluba Hasana Salihamidžića i Olivera Kahna.

Bayern je minulog vikenda proslavio 11. titulu nakon pobjede u Koelnu, zahvaljujući dobrim dijelom i Mainzu koji je u Dortmundu ostao neporažen protiv Borussije.

Nakon utakmice uslijedila je neočekivana reakcija i otkaz Kahnu i Salihamidžiću, koji su na kraju okarakterisani kao glavni krivci za sve loše što se Bavarcima dogodilo posljednjih mjeseci.

I dok se Brazzo prijateljski na kraju rastao sa Bayernom, u slučaju Kahna bilo je dosta nesuglasica. Sada se oglasila i Verena Kerth. Kahnova bivša partnerica začuđena je kako se postupalo s bivšim golmanom.

Oliver u društvu bivše supruge Verene

"Bila sam zapanjena kada sam čula za njegov otkaz. Činjenica da ga čak nisu pustili na stadion ostavila me bez teksta i tužnu. Ono što je Oliju učinjeno je neljudsko i bez poštovanja", kazala je Verena Kerth, dodavši:

"Nakon svega što je uradio za Bayern, ovako nešto nije zaslužio. Uvijek je davao sve za ovaj klub i on je Bayern! Ne možete i ne smijete tako postupiti s Olijem. To nema smisla".

"Uvijek sam bila navijač Bayerna, ali sada se moram preispitati. Razmislit ću o tome da postanem navijačica Dortmunda".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Kerth i bivši golman Bayerna i Njemačke bili su u vezi od 2003. do 2008. godine. U braku je sa Svenjom Kahn od 2011. godine.

Oliver i Hasan imali su dobru saradnju i imali su generalno dobre rezultate kao lideri Bayerna, no najviše im se zamjera što su u ključnom trenutku sezone odlučili otpustiti Juliana Nagelsmanna i umjesto njega šansu dati Thomasu Tuchelu, koji je ubrzo Bayernu priredio razne katastrofe, uključujući eliminacije iz Kupa i Lige prvaka, dok je titula osvojena zahvaljujući prvenstveno kiksu rivala iz Dortmunda.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Glup gluplji Sport sport ba
1 0
sloboda2
Glupa si!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi