Vermaelen ponovo povrijeđen

Pravi peh

Vermaelen ponovo povrijeđen

Belgijski štoper Thomas Vermaelen ponovo se povrijedio.

Vermaelen je prošlog ljeta došao na posudbu iz Barcelone u Romu, ali u rimskoj Vučici nikako ne uspjeva da se ustali na terenu zbog čestih problema sa povredama.

Tek nakon što se oporavio od povrede prepona i odigrao nekoliko mečeva u startnoj postavi, uslijedila je danas nova povreda.

Iz Rome su potvrdili da se Vermaelen povrijedio na današnjem treningu, a da će se težina povrede znati nešto kasnije. Zanimljivo, zbog čestih problema sa povredama, ovaj 31-godišnji defanzivac je odigrao svega 29 mečeva u posljednje tri sezone u dresu Arsenala, Barcelone i Rome.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ove sezone je odigrao samo četiri meča u Seriji A za rimsku ekipu te po jedan u Ligi šampiona i Evropa ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti