Vernes Islamagić: Pokušat ćemo iskoristiti slabosti Čapljine
Islamagić je jedna od najvećih uzdanica GOŠK-a u ovoj sezoni

Stoper Gabeljana pred lokalni derbi protiv HNK Čapljina

Vernes Islamagić: Pokušat ćemo iskoristiti slabosti Čapljine

Na čapljinskom stadionu Bjelave sutra će se u okviru 5. kola Prve lige Federacije odigrati lokalni derbi između timova HNK Čapljina i NK GOŠK.

Gabeljani u ovaj meč ulaze rasterećenije, osvojili su 10 bodova u 4 kola i prvi su pratioci sarajevskog Olimpika koji ima maksimalan učinak od 12 bodova.

HNK Čapljina s druge strane u nekim susretima možda nije imala ni sportske sreće te je u isto toliko kola skupila samo 4 boda. Bodovi su prijeko potrebni i jednom i drugom timu a junak pobjede Gabeljana protiv Igmana Vernes Islamagić u najavi ove utakmice za SportSport.ba kaže slijedeće:

"Sutrašnja utakmica protiv Čapljine za nas će biti izuzetno teška" - govori Islamagić i dodaje: -"radi se o vrlo tvrdoj i neugodnoj ekipi i dobro znamo šta nas čeka. Svjesni smo njihovih vrlina i dobrih strana u igri no svjesni smo i njihovih slabosti koje ćemo sutra pokušati iskoristiti i nastaviti naš niz dobrih rezultata" - kazao je pouzdani stoper tima iz Gabele za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Utakmica između HNK Čapljina i NK GOŠK igra se sutra u 16:30h na čapljinskom stadionu Bjelave. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi