Verratti: Isco me impresionirao
Foto: EPA

"Messi nije na tom nivou"

Verratti: Isco me impresionirao

Italijanski reprezentativac Marco Verratti izjavio je kako ga je impresionirao Isco.

Verratti je u kvalifikacijskoj utakmici koju je njegova Italija izgubila od Španije vodio brojne okršaje sa Iscom, a kao uspješniji izlazio je upravo fudbaler Real Madrida. 

Na račun Iscove igre Verratti je nakon utakmice imao samo riječi hvale.

"Mnogo sam se mučio protiv Isca. Impresioniran sam onim što je pokazao. Messi nije ni blizu tog nivoa", izjavio je Verratti, prenose inostrani mediji. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

U jednom trenutku utakmice Isco je uspio i 'posramiti' Verrattija tako što mu je provukao loptu kroz noge, što je oduševilo i selektora Italije koji je kazao kako je mislio Špancu ustati i aplaudirati.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije