Verratti: Namještena utakmica? Puno smo ih mi dobili sa pet golova razlike
Francuski magazin tvrdi da je UEFA saznala za plan visokog funkcionera Zvezde da uplati pet miliona eura na opkladu da će njegov klub izgubiti sa pet golova razlike od PSG-a.

Ne stišava se bura nakon L'Equipeovog članka

Verratti: Namještena utakmica? Puno smo ih mi dobili sa pet golova razlike

Još uvijek se ne stišava bura nakon članka francuskog L'Equipea o meču 2. kola grupne faze Lige prvaka između PSG i Crvene zvezde.

Francuski list je prenio senzacionalne informacije o mogućnosti da je meč namješten jer je jedan od visokih čelnika Zvezde želio uložiti pet miliona eura na opkladu da će "crveno-bijeli" izgubiti sa pet golova razlike. Podsjetimo, PSG je slavio sa 6:1.

Navodno je UEFA-a saznala za "prljavi plan" malo pred susret, a L'Equipe je analizirao i sumnjive golove i to drugi, treći i peti gol PSG-a. Glasine su da su obje ekipe učestvovale u namještanju, a sada se o njime oglasio i veznjak PSG-a Marco Verratti.

"Ništa nismo čuli, mislim da to nije istina", poručio je Verratti sinoć novinarima, nakon pobjede njegove Italije.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Igrali smo fudbal, odigrali sjajnu utakmicu i ovo nije prvi put da smo slavili sa pet golova razlike. Prošle sezone smo puno utakmica dobili baš sa takvom razlikom... Ovo su problemi koji su van našeg dometa i nismo uopšte zainteresovani za njih", dodao je Italijan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi