Verratti preporučio prijatelja Juventusu
FOTO: EPA

"Za Juventus je pravi igrač"

Verratti preporučio prijatelja Juventusu

Marco Verratti izjavio je da bi njegov saigrač Blaise Matuidi predstavljao pojačanje za Juventus. 

Torinski klub u novu sezonu je ušao sa velikim ambicijama. U želji da se ostvare zacrtani ciljevi dovedeno je nekoliko zvučnih pojačanja, a od strane Marca Verrattija preporučen je i Blaise Matuidi iz redova PSG-a. 

"Smatram da je Blaise pravi igrač za Juventus.  On je vezni igrač top klase, uvijek ostavlja srce na terene i fizički je veoma snažan. Uz to je pametan i racionalan, a često zna i da se priključi napadu", kazao je Verratti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Matuidi navodno nema ništa protiv toga da karijeru nastavi u Juventusu, ali teško je vjerovati da će se PSG odreći jednog od ključnih igrača. Za njegove usluge se interesuje još nekoliko velikana.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi