13

Komentari (13)

Dzambo
Ne daj Bože da je Hamilton ovo uradio, napadi bi bili sa svih strana. Al pošto ne Max onda je sve dobro
Mirsad1705
Zbog ovakvih bezobraznih i opasnih nasrtaja, sudije su morale biti puno strožije. Po meni Ferstapen je zaslužio da krene iz boksova ili da pauzira sljedeću trku, pa će drugi put dobro razmisliti prije nego li ugrozi život drugog vozača.
JuventinoBK
Mirsade glup si ko k, sto nisi gledo sta je hamiltom uradio na Silverstone
Melo15
Koji seljak…
JuventinoBK
Seljak si ti i melo, dva morona
Melo15
Hvala ljepoto!
celikze
e sad ce ovi glasnogovornici pjeniti kako je trkacki incident FIA gura Mercedes……ovo je minimalno sta je zasluzio
ubnt
Ovaj licemjer i nikakav covjek u usranoj ekipi , naravno ne priznaje krivicu . Kao i njegovi instant navijaci . Mogao je ubiti Hamiltona i cinik bi samo rekao , sam je kriv . Koje djubre od covjeka . Gori su samo oni koji navijaju za njega . Svi zajedno pate od kompleksa manje vrijednosti .
celikze
jos izadje iz bolida hladno odseta…glavu nije okrenuo da pogleda i kada je bio u bolidu jos izgleda dodade gas gume se okrecu….a kada je on u Engleskoj izletio ond je cvilio Hamilton me nije ni pozvao….a danas Hamilton poslije trke ni u jednom trenutku prilikom odgovaranja na pitanja nije rekao placko kriv ovo ono nego covjek kaze pozvani smo pred komisiju pa cemo da vidimo….a onaj balo samo sto se vrati u box pricu slozi nije mi ostavio prostora….
JuventinoBK
****m li vam obojici mater u picku. Hamilton je dok su isli blizu 300 na sat okreno ga, mogo je covjek da poginwe.mamu vam ****m munaficku
scholsey
miki30
Hajmo malo Hamiltonu nategnuti.
ubnt
Mislim , u stvari znam da si ti smjesniji .
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.