Vialli: Chelsea je pogriješio sa Mourinhom

Smatra italijanski stručnjak

Vialli: Chelsea je pogriješio sa Mourinhom

Italijanski stručnjak Gianluca Vialli je izjavio da su u Chelseaju pogriješili kada su uručili otkaz Joseu Mourinhu. 

Mourinho je za Chelseajem bio osvojio titulu, međutim nakon što je u novoj sezoni zabilježio devet poraza u prvih 16 utakmica uslijedio je otkaz i na njegovo mjesto je postavljen Hiddink.

"Ja ne bih promijenio menadžera. Stvari su se popravile za nijansu dolaskom Hiddinka, ali ne vidim neki napredak. Jose je mogao da ostane i da riješi problem na svoj način. Sada im je definitivno potreban neko ko će okrenuti novi list i početi novu uspješnu eru Chelseaja", kazao je Vialli.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Vialli je imao priliku voditi Chelsea u periodu od 1998. do 2000. godine.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi