Sarajevo šalje fudbalera na posudbu u Rusiju

Došao prošle godine u tim sa Koševa

Sarajevo šalje fudbalera na posudbu u Rusiju

Haris Zilić

Prometno je u FK Sarajevo ove zime.

Klub radi na sklapanju igračkog rostera za proljeće, traže se najbolje opcije, a kako saznaje SportSport.ba, Bordo tim će defanzivca Vicka Ševelja poslati na posudbu.

Ševelj će pola godine provesti na posudbi u klubu iz druge ruske lige, a uskoro se čeka i zvanična potvrda, kao i ime kluba.

Pomeuti fudbaler je u Sarajevo došao na ljeto 2021. godine iz drugog tima splitskog Hajduka gdje je prošao sve omladinske selekcije, a bio je i član GOŠK-a iz Dubrovnika.

Za tim sa Koševa je u tekućoj sezoni odigrao ukupno šest utakmica, od čega je pet u Premijer ligi BiH i jedna u Kupu Bosne i Hercegovine. Na terenu je proveo ukupno 403 minute.

Top Komentari

Lewa_9
zar ovo nije onog sto su najavjivali kao ogromno pojacanje i drkali mjesecima? isto ko i za suljica, mujakica i secerovica. retardi.
6 25
pjanke.sa
Sve vise i vise mi se svidjas Mr. Vasoski!!! Samo naprijed moje Sarajvoooooooo :-)
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi