28

Komentari (28)

AlphaStrong
Mene zanima zašto nema komentara na ovako važnu temu od strane pseta @HamzaVojvoda kojem hebemo mamicu psetničku
HamzaVojvoda
Ovo je vazna tema za glupsone kojima je fudbal najvaznija stvar za mene nije. Ti si jedan obican komarac komarcic samo zuji zuji zuji niko te ne yebe ni 2% majmune. Usput pokazujes pravi obraz svoje nacije koja nista ne moze cinjenicama samo psovkama lazima ko pravi prokleti insani od Allaha
AlphaStrong
Hahaha, kao prvo ti si počeo sa psovkama, kao drugo, ne govori meni o Allahu i proklinjanju, kad si na strani kafira. Zar ti treba veće poniženje? Pokaj se prije nego bide kasno ološu!!!
likCedoGroba
U 2h ispred saveza bojkootttttt!
user1596891057
Ako ste navijači iole onda sutra izađite vi fukare,manijaci,horde zla i još koji vas ima,jer ako to ne uradite onda ste džabe tu,ako me kontate
karlhajncbrazzzo
Hahaha koja nacija?
dragonBH
Mene zanima da li vodje navijackih skupina iz Sarajeva, Zenice, Mostara, Tuzle... imaju li ikakav kontakt? Kakvo rivalvstvo sad!? Ujedinit se u borbi protiv ove gamadi i ne dati cetniku da bude selektor. Kad je repka i drzava u pitanju, tad moraju bit jedno. Od BHF-a vec dugo nema nista!
user320
Vico,znas li ti i svi koji su u NS BIH ,svi clanovi skupstine NS BIH,zna li ijedan od vas ijedno nogometno pravilo?Zna li neko od gore navedenih,sta je ofsajd u nogometu,sta i kada se svira indirekt u nogometu,znali iko od vas gore navedenih,a da vam neko sa strane ne sapuce,koliko igraca u nogometu na terenu izmedju dvije ekipe bude u toku utakmice?Zba li neko od vas ijedno nogometno pravulo?Da se kladimo,da ni jedan od vas koji glumite NS BiH,ne zna ni jedan odgovor na postavljena pitanja.I vi imate obraza da sjedite i dalje tu i na drzavnim jaslama da primate novac koji niste svojim " radom" ni zaradili ni zasluzili.Vama je samo bitno,hoce li biti 11 muslimana-bosnjaka na terenu ili 11 BIH pravoslavaca ili 11 BiH katolika.I iza toga se svi krijete,dok nas proslavljeni treneri sirom Evrope i svijeta ,nijedan nece da dodje za selektora sve zbog nacionalnog kljuca.Sramota je cime se vi ogradjujete u 21.vijeku.To vas i drzi u tim foteljama u NSBiH.
user1596891057
Tako je majstore,svaka čast na ispisanim riječima
Blueboy
Sutra trebaju da dodzu sve navijacke skupine u BiH na proteste.Treba da se zaboravi rivalstvo,u pitanju je buducnost fudbala u ovoj drzavi.Iskreno glavna navijacka skupina BHF se odavno nije isprsila i organizovala protest.Da li uopste da grupa i postoji vise
Arnel925
Mislim da ce nas Savo Milošević odvesti na Evropsko kroz baraz. Ipak je to trener koji ima autoritet i zna šta radi.
Zaccheroni
Arnele ne j2di vnago
Arnel925
Samo ce se čuti na Bilinom polju. Savo Savo ti si naš Savo
kostro
Vici i pleme i sjeme ti ****m
user1647539682
Ko bira ovu kopilad da nam vodi repku kad ih niko ne voli i kako ovaj vico dode na celo sta je on bio prije bravar stolar sta?????
Becir1
Enzo.Fernandez
...mayku vlasku
BosanskaSvedska
Dajte vici pelene za sutra!
visokohz
Jedi ****a Vico zore ne dočeko aBd marš
user320
Dabogda te Vico sutra majka u tabutu prepoznala
hzsg
Ja mislim da će iznijeti argumente vezano za delegiranje sudaca na utakmicama Borca i odgovoriti na pitanje, zašto to moraju uvjek biti, Gigovići, Njegomirovići, Kazagići i drugi poslušnici koji sude po njegovoj direktivi....!!
user1676370670
A DJeko?Nista..Suti.
user1676286668
Taj kloc je sa njima u talu zato se i ne javlja sve dok njegovi jarani igraju njemu je dobro....
user1665931807
Ovaj polako ali sigurno uništava BH fudbal, za reprezentaciju se nekad živjelo, sa lošijom ekipom smo nekad imali bolje rezultate, sad sve propada, ligaški fudbal nikad gori, nacionalizam, sudijske krađe (u korist Borca) u ligu iz tzv RS-a ulazi ko stigne, lažiraju se posjete zbog Tv prava, sa adidasa smo spali na kelme, jer Vico je u talu, pare za terene pokradene itd.
user1676286668
Još malo ovo će samo preimenovati i fusbalski savez RS-a i tjt... a fanatikosi i ovi manijacii hordasi nek se tuku međusobno.
Brazuka
Budimo se nacijo sutra svi ispred saveza otjerati mafiju! Za spas drzave
Mostarac94
Pogino sutra taman kad isao na sastanak
user1676717906
Nek se obati majmunu dodiku , **** mu on mater a on njemu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.