Reprezentativcima BiH govor održao Vico Zeljković

U Finskoj

Reprezentativcima BiH govor održao Vico Zeljković

Edmir Škorić

Selektor Ivaylo Petev održao je večeras prvi sastanak sa reprezentativcima.

Prije nego što se obratio igračima, generalni sekretar Adnan Džemidžić je predstavio novo rukovodstvo Saveza, predsjednika Vicu Zeljkovića, potpredsjednike Ivana Beusa i Irfana Durića.

Predsjednik Zeljković je u kratkom pozdravnom govoru između ostalog naglasio:

„U ime Saveza i u svoje lično ime želim da vam se zahvalim što ste tu i da vam kažem da je Savez servis reprezentaciji te da ćemo sve učiniti da vam obezbijedimo najbolje uslove za rad. Stavljamo „zavjesu“ na ono što je bilo, idemo dalje, ono što je dobro zadržaćemo a greške ispravljati. Uspjeh reprezentacije generiše neke stvari kad je fudbal u pitanju u Bosni i Hercegovini, zato nam je svima važan rezultat. Treba da znate da vjerujemo u vaš kvalitet i da zajedno želimo da stvaramo harmoniju i dobru atmosferu. Na kraju, još jednom ponavljam, Savez, a i ja lično ćemo uvijek biti tu za vas.“

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Podsjetimo, naša reprezentacija igra u srijedu u Helsinkiju protiv Finske, potom će na Grbavici ugostiti Francusku, a odigrat će do kraja mjeseca i prijateljski meč s Kostarikom.

Top Komentari

Damir
Jel ovo onaj Vico sto kaze da Bosna Nije njegova drzava
42 1
tcity055
Ne branim Vicu. Naprotiv, ali, ovaj potez mu je mudar. Onaj jadni Begić za 8 godina nikad se nikom nije obratio i samo sebe gledao. Možda ovo sve ispadne dobro. Pod hitno tražiti da se jedna reprezentativna utakmica odigra u B. Luci.
23 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti