34

Komentari (34)

NKZ1922
Zamisli prodjes toliko u karijeri, dijelis svlacionicu sa igracinama poput Tottija, Juninha, Messija, Aguera itd.. I onda dodjes i slusas Vicu Zeljkovica kako drzi govor.
Mirsad1705
Šta taj kriminalac radi u fudbalu? Kakav "motivacioni govor", sve što je Zeljković imao od motiva bilo je da vidi Finsku o trošku Saveza.
2323
Vico ala Kokeza...
user1603952710
Znate sta je najcrnje u svemu ovome? To sto je ovo pravi potez i svidjalo se to nama ili ne morat cemo priznati da ovaj zna sta radi i nesto sam ubjedjen da ce u svakom slucaju biti bolji od ,,naseg,, Begica, kojeg ja iskreno nikad nisam cuo da bilo sta kaze o reprezentaciji. Ne volim dijeliti ljude na ,,ove ili ,,one,, ali jos jedna cinjenica stoji, a to je da su ovi ,,nasi,, tarabuke obicne za one ,,njihove,,. Govorim o profesionalizmu, odnosu, poslovnoj saradnji, komunikaciji, pa i u mnogo cemu jos.
rabodimis
Pa sve zavisi od toga ko si ti pa je "tvoj" begic.. ja bih prije rekao da je on uvijek bio samo svoj, a ne neciji, radio je dobre stvari za sebe al ne za druge.. Ne volis da dijelis ljude al si ih ipak podijelio.. Ne na dobre i lose nego po predrasudama.. Moji su svi oni koji rade za dobro mene i moje drzave tako da begic nikad nije bio moj, logicno.. Vico sa ovim i rastjerivanjem kriminalne sudijske komisije je vise moj nego sto je to begic ikad u zivotu bio.. Jos ako odrzi obecanje za infrastrukturu, volicu ga ko brata rodjenog.. boli me ku*ac sta misle nasi/vasi/njihovi, samo po djelima gledam..
ja_doso_nako
hajde vico sad povedi sa onom: "ale alee volim ljiljane, volim ljiljane, volim ljialjneeee..."
Saimai1316
Evo ja volim BiH iunad svega,imali smo Bosnjaka predsjednika saveza i hvala mu,ne treba nam vise,ja ovog novog predsjednika ne poznajem,niti njegov dosadasnji rad,ali ako nema BiH u srcu isto nas ceka,ko i prije nekih 15 godina kad je predsjednik saveza u svecanoj lozi u beogradu navijao za srbiju a tu u svojstvu predsjednika saveza Bosne i Hercegovine
Ajax11
Jel im rekao da ce Borac biti šampion ...
user1583752673
Moj Vico ti si vic godine
tcity055
Ne branim Vicu. Naprotiv, ali, ovaj potez mu je mudar. Onaj jadni Begić za 8 godina nikad se nikom nije obratio i samo sebe gledao. Možda ovo sve ispadne dobro. Pod hitno tražiti da se jedna reprezentativna utakmica odigra u B. Luci.
K79
Ma tu su u pravu, mi smo sebi uvijek bili najveći neprijatelji, nije nama niko kriv što smo dopustili da Begić čutuk sve ove godine vodi BiH nogomet, Vico je jako lukav zna on da mi njega ne volimo te zato će učiniti sve da dokaže da je bolji od Begica te samim time da su oni ti koji trebaju da upravljaju BiH nogometom jer će imati neke rezultate kao argument i tako ce svima začepiti usta !
E.Car
Utakmicu sa navijačima molim, želim da čujem njihovo mišljenje. Na stranu klubovi tu ćemo se uvijek pljuvat ali državni tim moraju podržat.
Shik
I na kraju govora.Hajde djeco sad:Na pisanje pa spavanje.
miki30
Frajer uzima platu od države BH koju negira, i on ima nešto da kaže. Mogu zamisliti po tijelu ima istetoviranu RS kao onaj igrač sa brojem 6 hebo ga on. Hebem te državo i njeg Džeko da sluša???
Uranija
Država se sastoji i od “ovakvih” tj Vice, ne vidim razlog zašto se ne bi obratio (fin potez i treba ga pozdraviti) Država BiH je sastavljena od tri naroda + ostali. Zato dok se ponaša i priča pristojno ima moju podršku. A šta ima istetovirano (entitet RS je sastavni dio BiH) mene to ne interesuje. USPJEH REPREZENTACIJE JE ISPRED SVEGA!!!
BaboBih
@Uranija pa jarane sam sebe kontradiktiras, kazes kako mu dajes podrsku sve dok se ponasa pristojno? A covjek javno kaze Bosna nije njegova drzava nit je prizna.. to pristojno za predsjednika fudbalskog saveza? Znas sta je tu jarane istina kod tebe i slicnih... "ako bude rezultat ok, i bude sanse za baraž, ja cu navijati sve je ok.. nema veze sto ovaj potajno krade i namjesta svoje neke ciljeve.. a kad krenu losi rezultati onda cu se buniti i dignuti protiv njega" znaci dok je tebi dobro nije bitno ko koga handri
damir83
Drzava se ne sastavlja od 3 naroda i ostalih. Mi smo jedan narod različiti vjeoispovijesti. Ta k.rčina da smo 3 naroda prodaju nam tek posle 1992. Čuj tri naroda kao spali sa marsa jel...
mrkva
@damir83 Promjeni ustav.
Uranija
Bravo @mrkva ali ne možeš ti to utuviti u glavu pojedincima.
Uranija
@BaboBih kako sa tobom tako zatucanim negdje u daljini da polemišem i raspravljam... ja i mnogi kao ja dajemo uvijek podršku reprezentacijama ali se ne mješati konstanto u sastave i odabire selektora... mi BiH živimo i u njoj obitavamo svaki dan, znamo kako sve funkcijoniše i da mi a ni “oni” ne želimo ovakvu BiH, “mi” iz jednih a “oni” iz drugih razloga... ali stanje je takvo i takvo će još zadugo biti... zato moramo uz sve te prepreke da navijamo za BiH i prihvatimo trenutne ljude u savezu... a ti sviraj k.urcu sa tom demagogijom zatucanom iz daleka! Jasno?!
BaboBih
@Uranija mozes ti da pricas i da pametujes, ali jarane nisam ja rekao nego ti, da podrzavas nekog sve dok se ponasa pristojno. Pa evo vidim da brzo zaboravljas, pa da te opet upitam. Jel pristojno da je neko predsjednik fudbalskog saveza, a da javno govori kako ne prizna Bosnu i Hercegovinu? Interesuje me ta tvoja logika. Ti mozes pricati to tri naorda i ostali bla blaaaaa mene boli piton ako si ti jedno ili drugo ili trece, zut, bijel, crven, zelen nego kako se ponasas... a eto Vico se fino ponasa.. pristojno. Necu uopste ulaziti u njegove prijasnje poslove i sta je sve radio, nego opet samo bi ono navedeno pitanje tebi postavio. A ti profesoru eto sad polemiši do zore, a čim rezultat zakaže prvi ćeš da cvilis ovdje "savez napolje" !!
emo1
Mora,ubacio mu jarana Adilovica u stručni stab
Uranija
@BaboBih a gdje je on to javno i jasno izgovorio da ne voli Bosnu i Hercegovinu... nije lijepo da dodaješ, izmišljaš i lažeš. Niko ne tvrdi da on nešto voli BiH ali od kad je postao ozbiljan kandidat pa sad i zvanično predsjednik, niti u jednoj izjavi nije ništa ružno rekao. Ostavi se demagogije iz daleka!
BaboBih
@Uranija gdje izgoborio? Jesi ti ozbiljan?? Sad ces reci i da su mu hakirali twitter i slicno.. hajde nemam sa tobom sta pricati. Idi navijaj dok ne izgube 2 utakmice
TesanjskiBrnjo
Jel poselamio prisutne?
rabodimis
Hajd nesto novo.. Vjerovatno i igracima znaci da imaju podrsku a ne samo da ih koriste u predizborne svrhe.. Od njega ocekujemo i ovo, da bude podrska, ali infrastruktura je prioritet prioriteta, najbolnije i najteze pitanje.. Zakon o sportu.. Ovo je lijepo vidjet u svakom slucaju..
user1605368976
Vico i njegovi potpredsednici su vrh ,oni ne znaju kako lopta izgleda a kamo da nešto znaju o fudbalu.
Jasko cologne
Na čelu saveza č’ojk koji navija za Srbiju
Eno30
Da da Damire to je taj Vico i koji se borio da se osnuje reprezentacija RS pa mu nije uspjelo pa sad on se bori kao za Bosnu i kad ga covjek slusa ti bi reko da je on bas neko ko ce se boriti za reprezentaciju. Ali dzaba njemu ta prica on svoje prijasnje price ne moze oprat ili obrisat
starmac
Obratio im se prvak HRKLJUŠA koji brani titule predhodnika.
AsmirM
Jbg ovo kad igraci koji su osvojili Englesku ligu Njemacku itd, slusaju ljude koji loptu nisu sutnili koji imaju sumljivu proslost izjave itd. Dabovda svaku izgubili . Imate srece pa nema navijaca . Idi Dzeko u penziju ,ili i ti zelis dio kolaca nikad se nisi trudio da pokusas nesto promjeniti ,pozdravi Adilovica pro trenera golmana.
velezovac
Reci im Vico... Borac mora biti drugi pa cemo prekinut prvenstvo...
Damir
Jel ovo onaj Vico sto kaze da Bosna Nije njegova drzava
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti