27

Komentari (27)

Ronald4
Realno nikad gore suđenje, a najgore od svega što nisu slučajne greške nego namjerne. Ekipe se masakriraju i čudi me da niko ne reaguje na to.
atomskimrav
Naravno da rade sve planski, planski nam unistavaju sve sto dotaknu. Suđenje nikad gore nije bilo, ali iskreno i objektivno nikad gore. İ prije je bilo gresaka, ali ovo je preslo sve granice da svako kolo se prica samo o sudijskim greskama. Mada ja mislim da ovo vise nisu ni greske, i lijepo je on to rekao sve je ovo planski.
krems_krems12
Ko o cemu do cetnik o lazima. Nikad gore sudjenje nije bilo od kako postoji liga. Vico vico krme debelo. Istruho u zatvoru aBd.
Drakulaaa
Mos' mislit...
Shaba
Pa ovo je vic dana nema sta. Cuj dodatni napredak sudjenja, ko da je do sad bio neki napredak, nikad ne regularnije se nije igralo ko kad je ovaj bot doso. Pregorio bi var, sta se ovdje sve radi.
zgembo.popuslic
Ma kakav var. Prvo, proci ce godina i godina dok uvedu var a drugo, sta i kad ga uvedu? Pa opet ce var sudije potvrdit ono sto glavni dosudi, sve su to ista *ovna. Naocigled cijele drzave i tv prenosa sudi se ofsajd Tuzla Citiju, ponistava se gol Sarajevu protiv Sloge, svira se penal Borcu protiv Igmana itd itd. I kad dodje ovo na provjeru var-a, opet ce var sudije reci da je sve ispravno dosudjeno.
Ako se napravi nacionalni stadion to je za svaku pohvalu, a ovu odluku moramo pozdraviti i čestitati..
nakopitam
user1675926959
Kakav crni VAR hahaha.Zamisli xy ekipa igra protiv Borca Sudi Bilbija,a u VAR sobi sjede i pažljivo analizirajunsporne situacije Gigović,Kazlagić,Njegomirović,Petrović...Jedino tu xy ekipi ne pomažu ni Mbape i Halland zajedno
pjanke.sa
Tacno tako. Sudije su zatrovane skroz
user1632337431
****m ja tebi mater planski majmune jedan
Baboisback
Hahahhahq Ko o cemu,***** o postenju.
Lavillenie
Borcu dati titulu na pocetku sezone odmah a nas ostale klubove pustiti da igramo posteno
vega
Kao da dodika slušam. Identično
Nerman999
Prvo travu pokosi u Trebinju pa onda planiraj VAR. Kakav naš VAR neće ga biti narednih godina dok si ti Vico tu. Ko će onda penale nagađati Borcu i sramotiti našu ligu, nikad gora premijer liga…
Hellas
Borac 2 penala ove sezone. Zna se kome se stimaju penali.
Nerman999
user1665931807
Novo pravilo, borac u svaku utakmicu ulazi sa dva gola prednosti, i dva igrača više, Ako navijač protivničke ekipe ružno pogleda igrača Borca, sudija je dužan da svira penal u korist Borca, ako neko nešto ružno napiše na forumu o borcu, sudija je dužan da isključi protivničkog igrača
enko
Jarane ti moze narediti sudiji iz rs a sta je sa nasim sudijama iz fbih,nasim predstavnicima u sudijskom komitetu, izvrsnom odboru.dobro ustimani mrtvaci na celu sa pilavom.
VrbaskaBanovina
Dosta je bilo i vaših pravila da Borac na osnovu falsifikata Čelika ispadne iz lige administrativnim putem. U odnosu na to suđenje je benigna stvar.
BAKIRFREESTYLE
Ne budi skroman, zaokruži na 5 golova
papagaj
Hahahhahahahhaha cuj planski, mater ti ****m planski, i Gigovicu i Peljti i ostalim bjednicima u crnom
papagaj - ne uporedjuj Peljtu i Gigovica to s dva ralicita pojma, Peljto je nas najbolji sudija, tako da je zapazen i na rvropskim zogometnim utakmicama i svi su bili zadovoljni s njim, dok Gigovica treba staviti na stub srama.
papagaj - ne uporedjuj Peljtu i Gigovica to s dva ralicita pojma, Peljto je nas najbolji sudija, tako da je zapazen i na rvropskim zogometnim utakmicama i svi su bili zadovoljni s njim, dok Gigovica treba staviti na stub srama.
papagaj - papagaj - ne uporedjuj Peljtu i Gigovica to su dva ralicita pojma, Peljto je nas najbolji sudija, tako da je zapazen i na evropskim nogometnim utakmicama i svi su bili zadovoljni s njim, dok Gigovica treba staviti na stub srama.
papagaj
@Nogometas u 5 dekagrama vjeruj
DOKTOR_GAZ_
Kada zapne, tu su BILBIJA, KAZLAGIC, NJEGOMIROVIC, GIGOVIC..OMOGUCILE PRODANJE BOSNJE u vidu Demiđica, Sarajcica, Rascica, Durica..SVE PLANSKI..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.