Vico Zeljković prati finale Lige prvaka
Foto - Vico Zeljković

Predsjednik FSBiH

Vico Zeljković prati finale Lige prvaka

O. Lekić

Predsjednik fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković prisustvuje večerašnjem finalu Lige prvaka između Real Madrida i Borussije Dortmund.

Prvi čovjek bh. fudbala Vico Zeljković jedan je od sretnika koji večeras prisustvuje velikom finalu Lige prvaka.

Zeljković je poslao poruku s kultnog stadiona Wembley.

"Sva pažnja ljubitelja fudbala iz cijelog svijeta usmjerena je večeras ka stadionu Wembley u Londonu, gdje je u toku finale Lige prvaka.

"Fantastična atmosfera na stadionu koju su napravili navijači oba tima, a UEFA je nastavila s pomjeranjem granica kada je u pitanju organizacija ovakvih događaja", poručio je Zeljković.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Treba istaći da će predsjednik FSBiH iz Londona put Newcastlea gdje reprezentacija Bosne i Hercegovine u ponedjeljak igra prijateljski meč sa selekcijom Engleske.

Top Komentari

BosanskaSvedska
Na dalek put je otisao traktorom!
1 0
user1711032161
Nema vico blage veze ko igra protiv koga nego da guz.ca vidi puta
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi