Vidal odlazi na posudbu u Inter?

Velika želja Contea

Vidal odlazi na posudbu u Inter?

Samir Mlaćo

Arturo Vidal bi u narednom periodu ipak mogao pojačati Inter.

Barcelona za njegove usluge traži 20 miliona eura, ali se u Interu nadaju da bi mogli ovog nogometaša dobiti na pozajmicu, te na kraju sezone ga kupiti.

Vidal je već sarađivao sa trenerom Conteom u Juventusu, dobro se poznaju i sada bi saradnja mogla biti obnovljen.

Čileanac je nezadovoljan u Barci, što i ne krije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Želio bih ostati do kraja karijere u Barceloni, ali treba biti realan... Ako u januaru ili na kraju sezone shvatim da nisam važan, naći ću rješenje i otići tamo gdje ću imati bolji status", jasno je poručio nedavno Vidal, prenose inostrani mediji.

Ove sezone je upisao 17 nastupa i postigao je četiri gola, ali u 12 navrata je ulazio s klupe. U Barcu je stigao iz Bayerna za nešto manje od 20 miliona eura u ljeto 2017. godine i za Blaugranu je upisao 70 nastupa.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi