Vidal prozvao Real:  Sa VAR-om bih imao dvije titule Lige prvaka više, a Real dvije manje
(Foto: EPA)

Čileanac sasvim iskren

Vidal prozvao Real: Sa VAR-om bih imao dvije titule Lige prvaka više, a Real dvije manje

Midhat Šljivak

Novi igrač Barcelone Arturo Vidal direktno je prozvao madridski Real u razgovoru za Mundo Deportivo.

Vidal je i prethodnih mjeseci bio žestok kritičar Kraljeva. Konstantno je na društvenim mrežama prozivao ovaj klub za kojeg je tvrdio da je miljenik UEFA-e i da zbog toga osvajaju trofeje Lige prvaka.

Sada kada je najavljena upotreba VAR-a od četvrtfinala najelitnijeg takmičenja na svijetu, Vidal se oglasio i tvrdi da bi uz VAR imao dvije titule Lige prvaka više, jer smatra da su sudije favorizovale Real u duelima protiv Bayerna prethodnih godina.

"Da smo imali VAR, Bayern bi imao dva trofeja Lige prvaka više, a Real dva manje", jasno je poručio Vidal i otkrio je ambicije u Barceloni.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Želim ovdje osvojiti apsolutno sve. Naravno, najviše želim osvojiti Ligu prvaka, ali ciljam sve trofeje", istakao je Čileanac.

Vidal je imao žestoke komentare i nakon utakmice četvrtfinala prošle sezone kada je Real izbacio Juventus u kontroverznom meču i tada je igrače madridskog tima nazvao pacovima.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

muha
Nekako bi to bilo razumljivo da neko drugi to kaze a ne igrac koji je igrao i igra u 3 najlopovskija kluba ikad.
12 16
Arnel925
Imao bi ti qurcinu cigane
12 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti