Vidić: Crvena zvezda mi je uvijek na prvom mjestu

Ne zaboravlja dane na Marakani

Vidić: Crvena zvezda mi je uvijek na prvom mjestu

Fudbaler Intera Nemanja Vidić je nedavno prekinuo višegodišnju šutnju za srbijanske medije.

Govoreći za Sport, Vidić se prisjetio vremena kojeg je proveo na Marakani igrajući za Crvenu zvezdu, klub za koji je navijao od malena.

"Zvezdu volim iznad svega i ona je uvijek na prvom mjestu. Tamo sam kao kapiten stekao punu afirmaciju, poslije čega sam prešao u Spartak. Naravno, i Spartak pamtim po dobrom, jer mi je igranje u Rusiji pomoglo da dođem do Premier lige", izjavio je Vidić, koji je potom dodao da će ostati u Milanu:

"Nema dileme da ću ostati u Interu. Ovo vrijeme se dosta razlikuje od perioda u Manchester Unitedu, sa kojim sam osvojio Ligu prvaka, ali svima dođu teški dani u karijeri. Čim budem potpuno spreman pokušat ću da se izborim za nastupe".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nemanja Vidić je u Crvenoj zvezdi nastupao u periodu od 2000. do 2004. godine, a upisao je 67 nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.