Vidović: Sloga nema šta tražiti u Orašju

Napadač Orašja tvrdi

Vidović: Sloga nema šta tražiti u Orašju

Orašje je ove sezone uz Zvijezdu i Metalleghe BSI glavni kandidat za ulazak u BHT Premijer ligu BiH. 

Labudovi sa Save su u prošlom 16. kolu osvojili samo bod na gostovanju u Sanskom Mostu i priliku da poboljšaju svoj bodovni saldo će imati sutra protiv Sloge, a svoj komentar uoči utakmice dao je napadač Antonio Vidović. 

"Očekujemo sutra jednu jako bitnu i tešku utakmicu, ali svjesni smo da nemamo prava na kiks i moramo slaviti ako želimo nastaviti borbu za viši rang. Gosti iz Ljubuškog također nemaju šta izgubiti i sigurno će doputovati rasterećeni s namjerom da naprave što bolji rezultat. Takve ekipe su najgore za protivnika", kazao nam je Antonio Vidović i potom dodao:

"Mi imamo malih problema oko kadra, jer nam nedostaju kartonirani Prgić i Pejić. Bez obzira na to, ne sumnjam da će ostatak ekipe ostaviti srce na terenu da se upiše prva pobjeda u novoj polusezoni", istakao je nekadašnji juniorski reprezentativac naše zemlje. 

Vidović je na kraju dodao da je atmosfera u timu na visokom nivou.

"Vjerujte da svi s nestrpljenjem čekamo prvu domaću utakmicu pred našim navijačima i u takvim okolnostima sam siguran da Sloga nema šta tražiti u Orašju. Moram istaći i da među igračima vlada fenomenalna atmosfera", dodao je Vidović koji je ranije nastupao za Čelik, Zvijezdu, Cibaliju...

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Utakmica između Orašja i Sloge na rasporedu je sutra s početkom u 15:00h.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi