Villareal "strpao" Barceloni tri komada, a onda su kamere snimile Xavijevo divljanje na tribinama

Kamerman se okrenuo u pravi trenutak

Villareal "strpao" Barceloni tri komada, a onda su kamere snimile Xavijevo divljanje na tribinama

Esmer Oštraković

Fenomenalnu utakmicu su jučer odigrali Villareal i Barcelona, a pobjedu je na kraju slavila gostujuća ekipa sa 4:3.

Villarreal je dosta bolje otvorio utakmicu i preko Sorlotha uspio je da dođe do 1:0 na samom startu, no potom su reagovale sudije u VAR sobi koje su poništile pogodak domaće ekipe jer je Sorloth bio u ofsajdu.

Barcelona je u 12. minuti došla do vodstva. Yamal je sjajno centrirao, a strijelac vodećeg gola bio je Gavi.

Samo tri minute kasnije bilo je 2:0 na semaforu za Barcelonu. Ovaj put sam ispred golmana domaćih izašao je Frenkie de Jong koji pogađa mrežu domaćeg tima i udvostručuje vodstvo Barcelone.

A, onda je uslijedio nevjerovatan preokret Villareala. Prvo je Foyth u 26. minuti uspio da smanji na 1:2, dok je pet minuta prije kraja prvog poluvremena Sorloth pogodio za 2:2 i erupciju oduševljenja na tribinama.

Oglasi

Do potpunog preokreta Villarreal je stigao u 50. minuti nakon sjajne akcije, a na kraju je Alex Baena fantastično matirao Ter Stegena za 3:2.

Upravo tada kamere su na tribinama zabilježila pravo divljanje trenera Barcelone, Xavija, na tribinama.

Video možete pogledati OVDJE.

Do kraja utakmice Barcelona je ipak uspjela okrenuti rezultat i na kraju ostvariti veoma važnu pobjedu na ovoj utakmici.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Stvari na početak vratio je rezervista Ferran Torres koji je u 68. minuti uspio da poravna na 3:3 i to samo pet minuta nakon što je ušao na teren.

Tri minuta kasnije totalni šok za navijače Žute podmornice. Nevjerovatni Yamal pogađa stativu, a lopta se odbila tačno na nogu Roberta Lewandowskog koji pogađa za vodstvo Barcelone od 4:3 i postavlja konačan rezultat utakmice.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ubnt
Krađe Negreira FC se nastavljaju.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi