Vinicius za cijeli život osramotio zvijezdu Atletica: Krenuo u napad, pa završio na podu

Fantastičan dribling Brazilca

Vinicius za cijeli život osramotio zvijezdu Atletica: Krenuo u napad, pa završio na podu

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida sinoć su na svome terenu pobijedili Atletico Madrid sa 2:0.

Kraljevski klub u posljednje vrijeme igra zaista u odličnoj formi, a to su igrači ovog tima pokazali i u sinoćnjem gradskom derbiju.

Mnogi su očekivali sjajnu utakmicu i veliku borbu madridskih klubova, ali na kraju je Real lakše od očekivanog uspio da dođe do tri boda.

Kraljevi su poveli već u 16. minuti kada je Karim Benzema zabio sjajan pogodak nakon centaršuta Viniciusa Juniora.

Sve je bilo gotovo u 57. minuti kada je Vinicius upisao svoju drugu asistenciju na utakmici, a ovaj put mrežu gradskog rivala zatresao je Asensio koji je tako postavio konačnih 2:0.

Vinicius je i sinoć pokazao da igra u nevjerovatnoj formi ove sezone, te je pored Benzeme daleko najbolji igrač Real Madrida.

Brazilac se sinoć nije upisao u listu strijelaca, ali je imao dvije asistencije i nekoliko fantastičnih driblinga.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jedan od njih posebno se izdvaja, a "žrtva" je bio Angel Correa. Igrač Atletica pokušao je uzeti loptu Viniciusu, ali ga je on nevjerovatnin driblingom totalno izbacio iz ravnoteže, te je na oduševljenje navijača Reala on završio na kraju na podu.

[twitter]https://twitter.com/sexy_goals/status/1470284789492166658[/twitter]

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Koba84
Trci covjek ko Seedorf nekad, igra lopte ko Ronaldinho a rastura ko Pele
13 0
denimen9
Vini najbolji igrač na svijetu!
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi