Benzema i Vinicius brutalno ismijali Barcelonu nakon poraza od Bayerna!

Jedva su čekali

Benzema i Vinicius brutalno ismijali Barcelonu nakon poraza od Bayerna!

Eldar Ganibegović

Kako to obično biva, žrijeb na svakom takmičenju mora sastaviti jednu grupu smrti.

Ove sezone u Ligi prvaka je to grupa C u kojoj se nalaze Inter našeg Edina Džeke, zatim Bayern, Barcelona i Viktoria Plzen.

U prvom kolu Bayern je kao gost s 0:2 savladao Inter, dok je Barcelona očekivano došla do pobjede nad Viktorijom, bilo je 5:1.

Bio je to sjajan uvod u derbi 2. kola koji se igrao sinoć u Minhenu. Barcelona nije mogla po prvi put slaviti u ovom bavarskom gradu, pa je Bayern i ovaj meč riješio u svoju korist s 2:0.

Strijelci za aktuelnog prvaka Njemačke bili su Lucas Hernandez u 50. i Leroy Sane u 54. minuti utakmice.

U Real Madridu kao da su to jedva čekali. Nekoliko minuta nakon poraza Barcelone u Njemačkoj, stiglo je brutalno ismijavanje od strane Karima Benzeme i Viniciusa Juniora, dva najbolja igrača Real Madrida.

Oglasi

Naime, Benzema je odmah po završetku utakmice u Minhenu na svom Instagram storyju objavio fotografiju s peharom Lige prvaka i napisao: "Ugodna noć".

Opis nije dostupan. 

Inostrani mediji to su protumačili kao jasnu provokaciju i naslađivanje na poraz Barcelone, a nešto manje očigledniju poruku, objavio je Vinicius Junior. 

On je objavio jednu grupnu fotografiju s treninga Real Madrida na kojoj se smije zajedno s nekoliko saigrača. 

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, ove sezone titulu prvaka Evrope brani upravo Real Madrid koji je u ovogodišnjem finalu savladao Liverpool golom upravo Viniciusa Juniora, dok je na krilima Benzeme stigao do finala uz tri nevjerovatna preokreta u nokaut fazi.

Nakon pobjede protiv Celtica u prvom kolu, Real Madrid večeras igra protiv RB Leipziga u drugom. Vidjet ćemo da li će igrači Barcelone dobiti priliku da uzvrate na provokacije, ili će Real Madrid pobijediti i u sedmoj zvaničnoj utakmici ove sezone. 

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Ako sam ista ružnije vidio od ovog vinisijusa Bog me ubio
6 7
Klicko
E kako je ružan sjeme mu se zatralo e gledaj samo hahahhaha
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi