8

Komentari (8)

user1662845418
Zaista šprdačina,pa ako vec pišeš neku vijest prvo provjeriš jel lik imao gol asistenciju ili karton neki nesto... Glupo je uraditi samo copy paste... Treba ih zatvoriti jer plesao je i Ronaldinjo i Dani Alves pa je bilo isto,al to je kompleks malih klubova koji zele da budu veliki kao npr Atletico...To ce uvijek biti rekreativni klub iz predjela Madrida
Amansio
Nažalost tako se ponašaju, ali u biti Atretiku nedostaje konstantnost da bi bili zbilja konkurentan tim u Španjolskoj ali i Europi.
NodzeRM
Izvini, ali Vinicius nije bio sinoc asistent ni kod jednog gola!..
Amansio
Svi koji imaju rasističke i ksenofobične ispade, nisu za spremni za socijalizaciju, stoga ili samoizolacija ili izolacija. Takvi mogu samo nanjeti štetu sportu, ali pusti sport opasni su za društvo u cjelini.
pjanke.sa
Isto ovo kod nas treba uraditi. Ko si da vrijedjas igrace sa tribina mamu ti hebem nadobudnu??!! Ako ti se ne svidja odhebi ne navijaj ne dolazi. Mrs!!! Frustrirane pijane saljacine!!!
Klicko
Da je neko drugi u pitanju la liga se ne bi oglasila.Ako je penal madrid u pitanju onda sve mora da se kazni.Pljuc,bljak i fuj na taj odvratni,fašističko-frankovski poluklub
axel42
Ništa Haaala Madrid danas Klicko??
Klicko
@axel42 napadaju mene kad kažem hala madrid a oni uvijek govore hala(ćenifa)madrid.Haj budi pametan drug
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti