Dijete jecalo u suzama zbog onoga što je uradila velika zvijezda Reala na treningu pred 6.000 ljudi

Specijalan trening Kraljeva

Dijete jecalo u suzama zbog onoga što je uradila velika zvijezda Reala na treningu pred 6.000 ljudi

Edmir Škorić

Fudbaleri Real Madrida dan prije Nove godine odradili su trening i to nimalo običan. Kljub je otvorio vrata svog trening centra, a na tribinama je bilo čak 6.000 navijača.

Navijači su mogli da uživaju u treningu svojih idola potpuno besplatno unatoč podvalama koje su neki korisnici puštali na društvenim mrežama i naplaćivali za navodne ulaznice.

Vinícius Júnior i Arda Güler mogli su trenirati sa svim svojim saigračima, vrativši se nakon povreda, tako da su ozbiljni kandidati za poziv za sljedeću ligašku utakmicu. Eduardo Camavinga nije trenirao sa ostatkom tima, ali će biti na raspolaganju za Španski superkup koji se početkom 2024. igra u Saudijskoj Arabiji.

Hiljade navijača Real Madrida bili su oduševljeni, bodrili su igrače na treningu, a igrači su bili zahvalni na podršci i uživali u danu treninga drugačijem od onog na koji su navikli.

Oglasi

Nakon toga, svi igrači su stali kako bi se fotografirali i podijelili majice sa stotinama fanova koji su bili uzbuđeni što mogu vidjeti svoje idole tako blizu.

Vinícius Junior bio je jedan od igrača koji je najviše vremena posvetio navijačima . Osim toga, svoj dres je Brazilac poklonio djetetu koje je čim ga je dobio počelo plakati. Jecao je u suzama zbog tako jednostavnog, a lijepog gesta. Taj dan nikada neće zaboraviti, a dres će sigurno jako dobro čuvati.

Jude Bellingham također je bio jedan od najhvaljenijih igrača od strane svih navijača, a također je bio vrlo pažljiv prema navijačima, kao i svi.

Koliko se dobro uklopio u klub i broj utakmica u kojima je spasio klub tokom ovog početka sezone, uzrokovali su da bude u istoj kategoriji zvijezda kao Vinicius.

Za Real je s tim treningom završena 2023. godina koja može da se okarakteriša kao uspješna, barem sudeći po drugoj polovici, a narednu utakmicu Kraljevi igraju 3. januara, kada im u goste dolazi Mallorca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Slijedi zimski prelazni rok ali ne očekuju se neke veće promjene u igračkom kadru Reala. Trener Carlo Ancelotti je u puno navrata rekao da će kraj sezone dočekati sa ekipom s kojom je istu i počeo.

Madriđani su lideri u La Ligi, a bili su jako uspješni u grupnoj fazi LP gdje su ostvarili svih šest pobjeda i sada im slijede mečevi osmine finala protiv Leipziga.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

atomskimrav
Cuj KLJUB ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi