Ancelotti: Ima igrača u Primeri koji mogu zamijeniti Messija i Ramosa, jedan od njih igra u Realu
FOTO - EPA

Pohvalio Viniciusa

Ancelotti: Ima igrača u Primeri koji mogu zamijeniti Messija i Ramosa, jedan od njih igra u Realu

A. Beganović

Lionel Messi je ovog ljeta napustio Barcelonu, dok je Real ostao bez Sergia Ramosa, a njihovim odlaskom mnogo je izgubila i Primera.

Odlazak velikih zvijezda uzdrmao je Primeru, ali mnogi fudbalski stručnjaci smatraju da i danas u ovoj ligi igraju igrači koji joj daju jednu dimenziju više.

Jedan od onih koji smatra da u Primeri i danas ima sjajnih fudbalera je i trener Reala, Carlo Ancelotti, koji je posebno pohvalio krilnog fudbalera Reala, Vinicusa Juniora.

"Ramos i Messi su preselili u Francusku. Liga je izgubila sjajne igrače, no postoje drugi koji sada pokazuju svoj potencijal. Jedan od njih je naš Vinicius", rekao je Ancelotti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real Madrid se nakon pet odigranih kola nalazi na čelu tabele sa 13 osvojenih bodova. Dva manje ima drugoplasdirani Atletico, a po tri manje imaju Valencija i Real Sociedad.

U pet mečeva Kraljevi su postigli 15 pogodaka, a pet je postigao pomenuti Vinicus, koji se nalazi na drugom mjestu liste strijelaca. Pogodak više postigao je njegov saigrač Benzema.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Klicko
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA NA CEMU SI DON KARLO????DE BROJ DILERA
2 16
Skopidoo
Vinicius se bar pozdravi s trenerom kad izlazi..?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi