Vinicius Junior: Svi bi igrači željeli da igraju sa Mbappeom
Foto - EPA

Brazilac se nalazi u sjajnoj formi

Vinicius Junior: Svi bi igrači željeli da igraju sa Mbappeom

A. Ćesko

Vinicius Junior se ove sezone nalazi u sjajnoj formi, a jučer je imao razgovor sa brazilskim medijima gdje je spomenuo svog kolegu Kyliana Mbappea.

"Svi igrači bi željeli da igraju sa Mbappeom. On je sjajan igrač, poput Cristiana Ronalda i Lionela Messija. Nalazi se među novom generacijom fudbalera koja će biti tu još mnogo, mnogo godina", izjavio je Vinicius za brazilski medij "TNT Sports".

Ove sezone, Brazilac igra bolje nego ikada do sada. U četrnaest nastupa upisao je devet golova i pet asistencija.

U jučerašnjoj utakmici Kraljeva protiv Elchea postigao je oba gola i tako donio svojoj ekipi pobjedu od 2:1. Real Madrid se ovom pobjedom popeo na prvo mjesto na tabeli La Lige sa 24 boda, koliko imaju i Sevilla i Real Sociedad.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Iduća utakmica na rasporedu madridskog Reala je protiv Shakhtara u okviru Lige prvaka. Bez sumnje je da će trener Carlo Ancelotti ponovno računati na sjajnog Brazilca da napravi razliku.

Top Komentari

Klicko
Nezz koja budala od urednika daje ovoliki prostor ovome anonimusu.Smijesno.Ako ovako nastavite stvarno,redakcijo sportsport.ba portala izgubit cete Klicka na portalu a to vam je veliki udarac.Jeli tako miki30,jupp,deisler denimen9 i ostala raja
1 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi