37

Komentari (37)

almir22
Mlad trener sa širokim pogledom na svijet fudbala, dobrom vizijom i željom da konstantno napreduje. Puna podrška treneru i kompletnoj ekepi.
pjanke_1
Zrinjski, mlada repka pa Sarajevo. Lijepo si rekao to jeste napredovanje.
balunv
Ja prvaka i ...... Pitat ću vas koji će te biti početkom marta
pjanke_1
Kad naucis da se ce te pise cete, mozda te neko i shvati ozbiljno
Seher Rajvosa
Mujakic nece doci provjerena informacija.
Seher Rajvosa
Što ovaj novinar uzeo nesto da popije ?
Logavina
pero98
Danas je 14.1. a ti kažeš da gledate moguća pojačanja. Što čekate da završi prijelazni rok? Već ste trebali znat ako vam treba pojačanja, na kojim pozicijama.
pjanke_1
Pero ba opusti se znamo sve. Udahni i idemo
pero98
Pjanke, vi mozda idete.
pjanke_1
Aoki
@pero98 Pero sine, kakvo je to licemjerno i hinjavo ‘sikiranje’ u vezi pojačanja aktuelnog prvaka BiH!? cccc pero pero crni pero....
pero98
Aktualni prvak cega je to Sarajevo? Imas pozdrave iz Bergama Aoki.
Aoki
Pero sine, prvak naše zajedničke domovine Bosne i Hercegovine. Nemoj sine pero da se praviš toliko glup, zadojen možeš biti ali još uz to da budeš glup, to nije lijepo sine pero
pero98
Tvoje domovine mozda. Posto ne znas sto pises, ponovit cu, ja sam navijac hrvatskog kluba iz Hrvatske, pretplatnik sam i clan tog kluba.
Aoki
Možeš ti biti navijač i pretplatnik bilo kojeg kluba ali domovina je jedna, koliko god ti bježao od nje, sve ostalo je dijaspora.... pero sine, dijasporac moj maleni, zadojeni....Hahahaha
pero98
Aoki
Hahahahahaha...uhvati se onih tvojih istomišljenika zadojenih pa se lažite medjusobno, dijasporci moji licemjerni...
pero98
Po tvome su onda i Hrvati iz BiH hrvatska dijaspore. Kad to skontas , shvatit ces ko prica gluposti.
pjanke_1
Cek cek cek decki vratite se malo nazad. Pricamo o fudbalu a ne o vjeri. Deder moze li ijedan tekst bez srbin, hrvat, musliman. @pero kako rekoh, pusti bolan Sarajevo navijaj za nekog drugog. Ocito kudis ono o cemu ne znas dovoljno.
pero98
Pjanke, znam ja puno vise nego sto ti mislis.
Aoki
Pero sine, ‘vaši’ ovi iz kradezea i Hrvatske i gledaju na vas kao dijasporu, ali ko bi tebi takvom zadojenom nešto objasnio
pero98
Dijete drago (Aoki), ja nisam ni hrvatska ni bosanska dijaspora kuzis? Je ti to jasno? Ja nisam rodjen u BiH, je ti i to jasno?
kn0x
Pero ja sad odem u Hrvatsku i govorim da je to Bosna i Hercegovina?? Imal smisla pricati o tome. To sto u svicarskoj kod granice zivi dosta Francuza to ne znaci da je Francuska vec da ti Francuzu zive u svicarskoj,isto kao sto si ti hrvat ali zivis u Bosni i Hercegovini ne u Hrvatskoj.
pero98
Knox, gledam malo grad Rijeku, ne vidim ju u BiH. Ako ju ti vidis.
kn0x
Gledam lijepu Neretvu u mojoj Bosni i Hercegovini jos ljepsi Mostar bez debila, capljinu i kravice majku prirode i izlaz na more Neum jednostavno nasu Republiku Bosnu i Hercegovinu.
Aoki
Pero sine, ti si licemjeran i hinjav, sad sam te malo više bocnuo sa ovom dijasporom, necu vise ako ne budes hinjavi licemjer, pazi šta pišeš sine pero, pratim teee... :) Športski pozdrav perooo
pero98
Fino, ja zivim u gradu uz more. Pozdrav.
pero98
Aoki uuu sto te se bojim i samo si pokazao svoje neznanje.
ludilobrale
Pero dobri moj ja imam prijatelje u Splitu išao sam na utakmicu sa Torcidom prvo kola HNL Rijeka -Hajduk radim kod jednog čovjeka na Braču mjesto Sumartin već 4 sezonu jako često sam u Splitu ako želiš samnom da vidiš kako ljudi cijene i poštuju to su pravi Hrvati vas baš nešto ne vole me kažu da niste Hrvati ali ne mogu da vjeruju da mrzite zemlju na kojoj vrškovima živite. Možeš dobit moj kontakt broj kada krenem u 6 mjesecu da te po povedem ti svoju priču a ja svoju pa da vidiš.
BOSANAC123456
ode mujakic u NK Osijek iz pouzdanih informacija
ludilobrale
Samo ako ostane Lazić
milivoje
Bar reci da navijači znaju! Mujakiću ne pada napamet da dođe!
Ende
Ti znas debilcino...
cana93
Nece stvarno..
pjanke_1
Milojko bolan ne leti pred rudu.
DobarDan
Nije lud da ide sa odlicnih terena na kojim moze napredovat u zivotu u ovo BiH blato.. Dok nam je infrastruktura ovakva bolje mu je da se drzi sto dalje od BiH.. Patnja za gledanje a ne za igru..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.