16

Komentari (16)

starigrad
Pobjeda je pobjeda. Hajmo Bordo bijeli po treću TITULU u nizu. Dobro će nam doći pauza da se riješimo povreda i da se po složimo. Poz. svim navijačima Divova. A za željkanovce što se javljaju jedno njihovo kmeeeeeee
SarajevoFC
Tanko ovo dosad. Objektivno, ovo je bio drugi tim, ali ni onaj kompletni sastav nije nista vise pokazao. Trebace vremena da se ovo uigra, da se nekako nadomjeste Benjo i Amar, ali ocito da nece ici bas brzo i lako. Ipak, mislim da titula ne dolazi u pitanje. Nadam se da ce i ova pauza dobro doci da se stvari malo posloze. Hajmo Vinko, sredi to.
Mahatma.Barbie
Sarajevo i Željo zajedno odradili pripreme. To mi jedino pada na pamet, poslije viđenog u proljetnom dinelu prvenstva.
kaskada24
O nešto boljoj priči oko Evrope haman i ove godine da ne pričamo, status quo je tu pa šta bude, nikakve prevage u igri nema, čak i nagore ide
Chico
Odlazi ubleho.
pjanke.sa
Haj ne rise svega ti
rabodimis
@pjanke.sa Dobra nam igra ? Zasticen je iz nekog razloga ? Realno predugo je tu da bi mu igra na ovo licila, nista uigrano, "milion nesporazuma".. Ako je ovo njegov potpis, neka hvala, bolje da ide dok je ranije.. Nije jedna utakmica u pitanju..
Uranija
@Chico @rabodimis vaš tim trenutno igra protiv želje...posvetite se maksimalno
rabodimis
@Uranija Brate, nista te nisam pitao... Skoncentrisi se malo..
Chico
@Uranija Tvoj tim je FK Sabrina jer si na playnom spisku da branis njihove talove i dilove. Kad je FKS haralo i dobro igralo (zahvaljujuci ekipi koju je neko drugi napravio) ovu ublehu niko nije prozivao. Sad kad je sam nesto trebao napraviti, vidimo kolika je ubleha. Zato treba otici zajedno sa tvojom Sabrinom, mada ces ti ostati bez plate i dzabnih dresova. Suosjecam s tobom.
Uranija
@Chico nemoj bolan te mitomanske priče pričati... molim te
Chico
@Uranija ma ja, ovo je mitomanska prica, a tvoja nije. Sace vakcine, opet cemo na stadion, pa ces skidati igrace za dresove. Do tad, obezbijedit ce Sabrina za svoje botove, no sikiriki.
Zgembic
@Chico ako bogda nece jos dugo ni alkoholicarka, ni Hadzic genijalac za transfere i ekipu a boga mi ni Vinko.
pjanke.sa
Ovo danas je bilo skroz ok za neuigranu ekipu kakvu smo izveli. Pa ovo nije ni drugi, vec treci tim igrao. Zato i kazem ne rise. Slazem se da losije igramo u drugom dijelu sezone, ali rezultat se gleda. A imaju ga i Sabrina i Hadzic i Vinko. I zato sutite bogavam dok ima rezultata sve je ok. O kakvoj vi ljepoti pricate ja stvarno ne razumijem. Nemamo mi jos para za te igrace koji mogu prevagnuti, sto ne znaci da necemo u narednim godinama ni to dobiti. Ovaj Mesanovic onako, trci bori se; ali zato cini mi se da bi ovaj Cmiljanic mogao biti nesto lijepo. Hajde idite radite malo pustite vise sranja po ovom portalu.
Chico
@pjanke.sa kralju ba, igrqli smo tlsa tzv. prvim sastavom protiv anamo onih i svinjskog pa nismo ozbiljnu akciju organizovali za 180 minuta. O cemu pricas onda ? Imaju rezultat zahvaljujuci ekipi koju je Husref napravio. Ovo sad sto vidimo je njihov rad. Nula bodova. Ne trazi niko da igramo ko Barcelina, hocemo da vidimo poneku sansu da smo napravili. Mi Krupi nismo stvorili 2 cista zicera. O cemu pricamo onda ? Ti ako si u Cmiljanicu vidio igraca, isi dobar. On je Sabrinin i Hadzijin tal i nista drugo.
Rajvosa2019
Vazna 3 boda + jos jedna tekma za zaborav moj Vinko , kao da smo igrali protiv Real Madrida a ne protiv Krupe
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.