Van Dijk javno prozvao Henryja jer mu nikada nije odgovorio na poruku, a on pokušao objasniti zašto

Obećao je da će mu se javiti

Van Dijk javno prozvao Henryja jer mu nikada nije odgovorio na poruku, a on pokušao objasniti zašto

E. Čaušević

Thierry Henry sinoć se našao u centru pažnje nakon što ga je Virgil van Dijk prozvao u direktnom prenosu da mu nikada nije odgovorio na poruku.

Henry je bio u studiju jedne engleske televizije kao stručni komentator, a pored njega tu su tradicionalno bili još Jamie Carragher i Micah Richards.

Nakon utakmice Villarreala i Liverpoola izjavu je dao štoper gostujućeg tima Van Dijk koji je nakon toga pitao ko se nalazi u studiju.

Kada mu je novinar CBS-a rekao da su tu Henry, Carragher i Richards on se osvrnuo na legendarnog francuskog fudbalera i poručio je da mu nikada nije odgovorio na poruku.

"Ko je još u studiju? TT? Legenda. Poslao mu poruku, ali mi nikada nije odgovorio. Recite mu to", rekao je Van Dijk kroz osmijeh, a onda je Henry pokušao da objasni zašto mu nije odgovorio.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Nemam više njegov broj. Uzet ću ga preko nekoga drugog i poslat poruku. Mijenjao sam broj i mobitel i više nemam njegov broj kako sam sve to mijenjao", objašnjavao je legendarni igrač Arsenala.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi