Dok su igrači Liverpoola slavili plasman u finale on je plakao kao malo dijete

Za nekoliko mjeseci mu se preokrenuo život

Dok su igrači Liverpoola slavili plasman u finale on je plakao kao malo dijete

Endin Čaušević

Fudbaleri Liverpoola plasirali su se zasluženo u finale Lige prvaka.

Redsi su sinoć nakon preokreta u gostima pobijedili Villarreal sa 3:2 i s ukupnih 5:2 plasirali su se u veliko finale Lige prvaka koje će se igrati u Parizu.

Sinoć nije bilo sve tako bajno za Liverpool jer je engleski klub nakon prvog poluvremena gubio sa 2:0 i činilo se tada da je Villarreal spreman za još jednu senzaciju, ali na kraju to nije bilo moguće.

Liverpool je u drugom poluvremenu došao do svoje igre i preokreta, a igrač odluke bio je Luis Diaz kojeg je Jurgen Klopp uveo na poluvremenu i to je bio odličan potez.

Diaz je odigrao sjajno drugo poluvrijeme i uspio je postići jedan pogodak. Pokazao je da je Liverpool napravio sjajan potez što ga je doveo u januaru, a Kolumbijac uživa igrajući u dresu ovog kluba.

U Liverpoolu je tek nekoliko mjeseci i već sada je na pragu toga da osvoji skoro sve što može s ovim klubom. Koliko mu je značio plasman u finale najbolje pokazuje trenutak kada su kamere snimile Diaza dok plače.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Drugi igrači Liverpoola su slavili s navijačima novi uspjeh, ali Diaz nije mogao sakriti suze i to najbolje pokazuje koliko je ponosan na sebe zbog plasmana u finale najelitnijeg klupskog takmičenja na svijetu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

green_dragon
Place jadnik sramota ga kako su prosli u finlale....nije jadnik navikao na navlacenje sudija,ali tek je dosao u Liverpool.....naviknut ce se
2 6
King_Kenny
...strasan igrac,ali ja to govorim otkad sam ga gledao na debiju u kupu...tvrdim da je vec sada na nivou Salaha i Manea,a za sezonu ili dvije ce ih nadmasiti...samo da malo poradi na realizaciji i finisu,u tome su njih dvojica jos uvijek bolji i ni u cemu drugo...
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi