Višća nije zaboravio trenera kod kojeg je igrao najbolji fudbal u životu

Srdačan susret

Višća nije zaboravio trenera kod kojeg je igrao najbolji fudbal u životu

E. Čaušević

Fudbaleri Bašakšehira danas su igrali u gostima protiv Trabzonspora, a meč je završen bez golova.

Trabzonspor nije uspio da dođe do pobjede protiv Bašakšehira i poveća prednost na liderskoj poziciji, a gosti iz Istanbula sigurno na kraju mogu biti zadovoljniji osvojenim bodom.

Na ovom meču vidjeli smo nekoliko dobrih prilika na obje strane, ali golova nije bilo iako se očekivao spektakl u ovom okršaju.

Bivši bh. reprezentativac Edin Višća odigrao je svih 90 minuta u ovoj utakmici, te se našao u centru pažnje zbog susreta sa svojim bivšim trenerom Abdullahom Avicijem.

Avici je trenutno na klupi Trabzonspora u koji je stigao prije godinu dana nakon kratka avanture u Bešiktašu.

Ovaj 58-godišnji stručanjak je prije toga bio trener Bašakšehira i u ovom timu je proveo pet godina, te je na čak 225 mečeva predvodio Višću i društvo.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Avici i Višća su imali dosta srdačan susret prije i poslije večerašnje utakmice, a bh. fudbaler je upravo kod ovog stručnjaka pružao najbolje partije u dresu Bašakšehira.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi