Višća oduševio navijače: Mislim da je ovo ta godina

Želi titulu

Višća oduševio navijače: Mislim da je ovo ta godina

E. Škorić

Bh. reprezentativac Edin Višća smatra da je "ovo ta godina".

Nakon jučerašnje pobjede nad Alanyasporom, u kojoj je Višća uveliko pomogao jednim golom s penala u 79. minuti, Bašakšehir se bodovno izjednačio s Trabzonsporom na vrhu i obje ekipe imajuj po 56 bodova, šest više od trećeplasiranog Galatasarayja.

Višća smatra da je vrijeme da njegov tim postane prvak Turske, a nakon jučerašnje utakmice je kazao:

"U ovom klubu sam devet godina, prošli smo sve zajedno, uključujući i drugu ligu Turske i nastupe u Evropi. Sada želimo da budemo prvaci. Mislim da je ovo ta godina i drago mi je da ćemo, ako se to i desi, prvaci biti zbog igara na terenu", kazao je Višća, aludirajući na to da sezona nije okončana prije kraja zbog pandemije koronavirusa.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Igrali smo sjajno nakon dvomjesečne pauze i potpuno zasluženo smo pobijedili ekipu Alanyje. Želimo ići iz utakmice u utakmicu, pobjeđivati i biti prvaci. To smo zaslužili", dodao je bh. krilni fudbaler koji je 2011. iz Željezničara prešao u tim iz Istanbula.

Top Komentari

bistrik87
Da hoce Trabzospor uzet, Basaksehir je obicni politicki klub, sultana i dozivotnog vladara turaka Erdogana
2 10
Penderinos
Ovo u fazonu "This year is our year "
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti