Vitez oslabljen u Živinicama, novi poraz donosi i odlazak Simunića?
Federalni prvoligaš nije najbolje startao u novu sezonu, a navijači su posebno bili nezadovoljni nakon poraza u prošlom kolu na svom terenu protiv TOŠK-a iz Tešnja

Vitežani putuju na neugodno gostovanje Slavenu

Vitez oslabljen u Živinicama, novi poraz donosi i odlazak Simunića?

Samir Mlaćo

Pred nogometašima Viteza u subotu je novi težak ispit. Ovaj put će Vitežani u goste Slavenu iz Živinica koji na svom terenu teško gubi bodove.

Svakako da će veliki problem za Vitez biti neigranje Tomislava Ivičića i Marka Markovića koji imaju odraditi još jednu utakmicu suspenzije zbog crvenog kartona, kao i Amara Prutine, te Dženana Duraka koji imaju po tri žuta kartona.

NK Vitez nakon devet kola na svom kontu ima samo deset osvojenih bodova, što svakako ne može zadovoljiti čelnike kluba. Nakon domaćeg poraza od TOŠK-a 3:1, sve su glasnije priče i raskidu saradnje sa sadašnjim šefom struke Vjeranom Simunićem, pa neće biti iznenađenje ukoliko se to desi u slučaju negativnog rezultata u Živinicama.

Meč između Slavena i Viteza igra se sutra sa početkom u 15:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi