"Vjerujemo u Scudetto, nema veze što je Juve doveo Ronalda"

Hysaj je optimista

"Vjerujemo u Scudetto, nema veze što je Juve doveo Ronalda"

Fudbaler Napolija Elseid Hysaj izjavio je da njegov klub neće odustati od borbe za titulu, uprkos tome što će mu biti još teže nego prošlih sezona.

Nakon što je Juventus doveo Cristiana Ronalda, ali i Cancela i Emrea Cana, mnogi smatraju da će titula sigurno završiti u Torinu i sljedeće godine, ali Albanac smatra da neizvjesnost ipak postoji.

"Mislim da će biti nadmetanja, mi se nećemo predati. Nismo jedini Juventusov rival za titulu, tu je i Inter koji se dobro priprema, ali i ostali. Vjerujemo da možemo osvojiti sva takmičenja u kojim se takmičimo, pa tako i Seriju A", rekao je Hysaj, te dodao:

"Bit će zanimljivo vidjeti duel Ronalda u Juventusu i našeg novog trenera Ancelottija. Uveo je neke nove metode, mislim da ćemo biti dobri i ove sezone".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Napoli je prošle sezone osvojio čak 91 bod u Seriji A, a završio je na drugom mjestu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi