Vjerovali ili ne: Agent ponudio Vladana Kovačevića Bayernu
Agent 24-godišnjeg čuvara mreže smatra da Vladan Kovačević ima kvalitet da brani u Bayernu

Zanimljiva situacija

Vjerovali ili ne: Agent ponudio Vladana Kovačevića Bayernu

M. Šljivak

Nekadašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Vladan Kovačević (24) ponuđen je ekipi minhenskog Bayerna i to od strane njegovog agenta koji ga smatra najboljim mladim golmanom Evrope.

Vladan Kovačević, nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, ponuđen je minhenskom Bayernu. Učinio je to njegov menadžer Franjo Vranjković.

On smatra da je 24-godišnji Kovačević najbolji mladi golman Evrope i pozvao je bavarskog velikana da ga dovede.

"Predlažem Bayernu da razmisli o dovođenju Vladana Kovačevića. On je najbolji mladi golman u Evropi. Nijedan golman nema ono što on ima", rekao je Vranjković za njemačke medije.

Na ovaj način ovaj agent vjerovatno samo želi povećati interes za 24-godišnjeg golmana koji brani jako dobro u poljskom Rakowu te se povezuje s brojnim timovima.

Oglasi

Međutim, teško je očekivati da Bayern uopšte razmišlja o Kovačeviću bez obzira na to što njegov agent govori jer ipak je riječ o velikanu koji uzima samo fudbalere svjetske klase.

Bavarci su u potrazi za kvalitetnim rješenjem na golu u ostatku sezone s obzirom na to da je Manuel Neuer slomio nogu i da je za njega sezona završena.

Glavni kandidat za jedinicu bavarskog giganta je reprezentativac Švicarske Yann Sommer, a moguć je povratak i Alexandera Nubela iz Monaca.

Podsjetimo, Vladan Kovačević je prošao omladinske selekcije FK Sarajevo, a u prvom timu je branio tri sezone.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Uslijedio je potom transfer u Poljsku. Rakow je bio jako dobar izbor i Kovačević u ovom klubu brani zaista dobro.

Ovaj čuvar mreže je branio za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Međutim, pozive u A tim redovno je odbijao od Ivayla Peteva i navodno je zainteresovan za dres reprezentacije Srbije.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

crnoicrveno
I opet Der bosnische koliko god se trudio da bude srbin
5 0
elvir_86
Hahaha pa nije Bayern tolko glup da dovede bas njega hahaaaa
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi