Kovačević neće braniti u Ligi nacija

Jedan Zmaj otpao, nije odgovarao na pozive

15

Komentari (15)

Goran86
Sta je Dzeko vidio u ovom panju od selektora ? Sto ga bali i grli svaki put kad ga vidi pa ga gotovi....svasta
galaktikos1902
Da se nadovežem na svoj kom dole gdje sam napisao da su mu od.oca tražili pare da bude u repki,znači istina 100% to mi je njegov otac potvrdio a sada momak ima svadbu 6.6 tako da će se poslije svadbe priključiti reprezentaciji
sslazio
Srbi imaju jednog od najboljih mladih golmana koji ce naredne sezone igrsti u Romi, to je mali Svilar. Ne vjerujem da je Kovacevic radi njih odbio BiH.
Shaba
Vrijeme ce pokazat sta je istina. Smijesno je da Kovacevic nije odavno na golu repke iako ima kvaliteta za to. Onda ga pozove jednu dvije utakmice(da se opere da ga je zvao) a planski mu neda ni minute. Onda vec za sl utakmicu puknes pricu kako se ne javlja, kako nece, i odmah se zove golman borca kome se pravi mjesto da se bolje proda. Mozda nisam u pravu al kad si Gico i ovaj ublehas u pitanju, sve na to vuce. Samo malverzacije i lakrdije.
fukaraslana
Koristi novo pravilo taj Vladan Kovacevic da bi mogao igrati za Srbiju
saju701
Bravo momak boli te za Vicu.
IceTrae
Samo me interesuje hoce li ga pitari i dalje branit kad se pojavi info da ce branit za Srbiju? Kako ne kontate da 99% srba u BiH bi pjeske islo do beograda da igra za srbe. Ovaj je skonto da je dovoljno dobar za njihovu reprezantaciju a dobro mu doslo jer je petev smoto i neznalica.
delta
Srbi bi isli pjeske da brane za srbe, a Hrvati pjeske da brane za Hrvate!Realnost....
rabodimis
Samo me interesuje hoces li pobjec sa Zemlje kad se pojave vanzemaljci ? Ne znam zasto uopste vjerujes ovom PROVJERENOM lazovu da ga je zvao ? Odakle ti toliko povjerenje prema lopovima i odakle ti toliko ne povjerenja prema postenom i dobrom momku ? Njega mozes popljuvat bez razloga a ovim klosarima okupljenim oko dodikovog pasceta vjerujes, na prvu, iako imas milion razloga za suprotno ? Sta je Vladan skontao saznacemo, a zasto si ti su*ak, smrad i zasto se*es o momku bez razloga, to necemo nikad.. Nemas stida ni malo pricat takve gluposti ? Znas li uopste koliko je 99% neceg ? Jedna stambena zgrada u Sarajevu ti srusi kompletnu pricu.. De brate skoncentrisi se malo, eto te ko naka isfrustrirana i ozlojedjena baba..
fukaraslana
Ode za Srbiju da brani 100% nikada nije branio za BiH seniorsku repku
Bhf111
Svaka ti cast, nek se nisi odazvao ovom ****etu, sad si mi jos drazi
Hordas_00
Sve dok je ovaj selektor niko normalna neće se odazvati tebi na pozive
IceTrae
Napravio se fin transfer u Poljsku pa nije potrebna vise reprezantacija. Prekrizit ga za sva vremena nek brani za RS.
Ponizava momka , proslo okupljanje prijateljske utakmice jedino on minute nije dobio , a bolji od svih nasih golmana . Bravo Kova ne treba mu se niko odazvati , Vicin supcic.
galaktikos1902
A ne znaš da su mu ocu tražili pare da bude u reprezentaciji ****a lopovska i ne treba da se javi usljivcima
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.