Jedan Zmaj otpao, nije odgovarao na pozive

Kovačević neće braniti u Ligi nacija

Jedan Zmaj otpao, nije odgovarao na pozive

E. Škorić

U Zenici je danas počelo okupljanje nogometne reprezentacije Bosne i Herceogvine.

Mnogi su već stigli u trening centar u Zenici, među kojima oni najiskusniji poput Edina Džeke i Muhameda Bešića, ali je otpao golman poljskog Rakowa Vladan Kovačević.

Prema riječima selektora Ivajla Peteva, bivši golman Sarajeva nije odgovarao na pozive i on neće biti u konkurenciji za naredne mečeve Zmajeva u Ligi nacija.

Umjesto njega, šansu će kao treći izbor dobiti neko od golmana iz mlade reprezentacije, a tu su još Ibrahim Šehić i Nikola Vasilj.

U 17.00 sati počela je konferencija za štampu, a prva utakmica igra se 4. juna u subotu protiv Finske u Helsinkiju. Nakon toga dolazi Rumunija, pa zatim slijedi gostovanje Crnoj Gori, a onda 14. juna za kraj prvog ciklusa Lige nacija odigraćemo domaći meč s Finskom.

Zmajevi se okupljaju u Zenici...

Posted by Nogometni savez Bosne i Hercegovine on Monday, May 30, 2022
Oglasi

Bugarski stručnjak se za junski termin odlučio za ove fudbalere:

Golmani: Ibrahim Šehić, Nikola Vasilj, Vlaan Kovačević.

Odbrana: Siniša Saničanin, Anel Ahmedhodžić, Dennis Hadžikadunić, Adnan Kovačević, Hrvoje Miličević, Hrvoje Barišić, Sead Kolašinac, Eldar Ćivić, Jusuf Gazibegović, Amar Dedić, Mateo Sušić.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Vezni red: Amir Hadžiahmetović, Sanjin Prcić, Rade Krunić, Amer Gojak, Gojko Cimirot, Miralem Pjanić, Vladan Danilović, Muhamed Bešić, Miroslav Stevanović, Dino Hotić, Haris Duljević.

Napad: Edin Džeko, Ermedin Demirović, Smail Prevljak, Luka Menalo, Kenan Kodro, Nemanja Bilbija.

Top Komentari

IceTrae
Napravio se fin transfer u Poljsku pa nije potrebna vise reprezantacija. Prekrizit ga za sva vremena nek brani za RS.
4 25
Hordas_00
Sve dok je ovaj selektor niko normalna neće se odazvati tebi na pozive
16 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije