Barak Bakhar je bivši, već se nazire ime njegovog nasljednika na klupi Crvene zvezde
Kako SportSport.ba saznaje, Vladan Milojević trebao bi preuzeti FK Crvena zvezda.

Milojević se vraća

Barak Bakhar je bivši, već se nazire ime njegovog nasljednika na klupi Crvene zvezde

Eldar Ganibegović

Nakon poraza od FK Partizan u 171. Vječitom derbiju, Crvena zvezda odlučila je da se zahvali šefu stručnog štaba, a SportSport.ba saznaje i ime novog-starog trenera velikana iz Beograda.

Danas je u zaostaloj utakmici 9. kola srpske Super lige Partizan s 2:1 savladao Crvenu zvezdu u vječitom derbiju i preuzeo prvo mjesto na tabeli.

Nakon utakmice došlo je do nekoliko promjena u redovima prvaka Srbije. Tačnije, smijenjen je dosadašnji šef struke.

Barak Bakhar bivši

Kako je za SportSport.ba javio dopisnik iz Beograda, izraelski stručnjak Barak Bakhar dobit će zahvalnicu od čelnih ljudi Crvene zvezde, te može da napusti klub.

Ispadanje u Evropi je nekako uspio da preživi, no seriju loših rezultata u Srbiji nije, a sve je kulminiralo današnjim porazom od najvećeg rivala.

Oglasi

Vladan Milojević se vraća

Iz izvora bliskih FK Crvena zvezda, SportSport.ba također saznaje i ime potencijalnog nasljednika vruće klupe beogradskog tima. U pitanju je Vladan Milojević.

Ovaj stručnjak počeo je trenersku karijeru u U-19 timu Zvezde, a prvi tim vodio je od juna 2017. godine do decembra 2019. i za to vrijeme je vodio 149 utakmica uz sjajan prosjek od 2,32 boda po meču.

U karijeri je još vodio Javor, Čukarički, Omoniju, APOEL i Apollon i Panionios na Kipru, Al-Ahli i Al-Ettifaq u Saudijskoj Arabiji, te AEK u Grčkoj.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Navijači Crvene zvezde sigurno se nadaju da će njegov dolazak biti pozitivan šok koji je potreban timu koji sada zaostaje jedan bod za Partizanom na prvenstvenoj tabeli.

Imat će dovoljno vremena da upozna tim, eventualno prekriži ili dovede neke nove igrače, jer naredna zvanična utakmica Zvezdu čeka tek 10. februara i to na domaćem terenu protiv Voždovca. 

Top Komentari

DDG
“Sport.Sport saznaje”. Hahahahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi