Derbi se tek završio, a čelnici Crvene zvezde pozvali su Bakhara i saopštili mu odluku

Zahvalili se Izraelcu na saradnji

Derbi se tek završio, a čelnici Crvene zvezde pozvali su Bakhara i saopštili mu odluku

Endin Čaušević

Crvena zvezda večeras je poražena u vječitom derbiju na gostovanju protiv Partizana sa 2:1, a čini se da je ovaj poraz kap koja je prelila čašu kada je u pitanju izraelski stručnjak Barak Bakhar.

Zvezda je prema mnogima imala ulogu favorita u večerašnjem okršaju u Humskoj, ali Partizan je uspio da na kraju pobijedi sa 2:1 i ponovo preuzme lidersku poziciju Superlige.

Za klub s Marakane ovo je bio još jedan težak udarac nakon ispadanja iz Evrope gdje se Zvezda nije proslavila u grupnoj fazi Lige prvaka, te je na proljeće nećemo gledati više u evropskim takmičenjima.

Ispadanje u Evropi uspio je da "preživi" izraelski stručnjak Barak Bakhar koji se našao na velikoj meti kritika navijača Zvezde, ali čini se da mu sada nema spasa.

Naime, kako javlja naš dopisnik iz Beograda čelni ljudi Zvezde već su se zahvalili na saradnji izraelskom stručnjaku jer je jasno da su svi izgubili strpljenje nakon veoma loših rezultata ovog tima.

Oglasi

Čak se očekivalo da bi Bakhar sam mogao podnijeti ostavku nakon večerašnjeg poraza, ali se to nije desilo i on je poručio da ostaje i da je potrebna duboka analiza.

No, čini se da Bakharove analize neće biti jer su čelnici Zvezde odlučili da je vrijeme da mu uruče otkaz i dovedu novog trenera u nadi da će malo "prodrmati" stvari u ekipi.

Također, već se špekuliše da je jasno ko će biti nasljednik izraelskog stručnjaka, te da su čelnici Zvezde ekspresno reagovali.

U pitanju je Vladan Milojević koji će se vratiti na klupu Zvezde, a navijači se nadaju da će to biti potreban pozitivni šok koji će vratiti njihovu ekipu u pravu formu.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Partizan je nakon 19 odigranih mečeva lider u Superligi sa 47 bodova, dok Zvezda koja je drugoplasirana ima samo bod manje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije