Razočarani Milojević nakon Veleža: Nije ni trebalo doći do penala
Foto - EPA

Trener AEK-a

Razočarani Milojević nakon Veleža: Nije ni trebalo doći do penala

M. Šljivak

Velež je večeras eliminisao slavni grčki AEK iz Konferencijske lige.

Rođeni su nakon penala izbacili grčkog velikana sa 3:2, a nakon meča veoma je razočaran bio trener AEK-a Vladan Milojević.

On smatra da do penala nije trebalo ni doći jer je njegov tim bio mnogo bolji.

"Nije ni trebalo doći do penala. Imali smo toliko šansi da postignemo još ranije gol. Život ide dalje, jedina dobra stvar je što su se navijači vratili na stadion. Nismo uspjeli", rekao je Milojević i nastavio je:

"Ne tražim izgovore. Morali smo iskoristiti šanse u ovakvoj utakmici. Psihologija je igrala bitnu ulogu", rekao je Milojević.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

O igračima koji su promašili penale rekao je:

"Šutirali su oni koji su to tražili. Nije bitno šta je uzrok promašaja. Ćestitam Veležu, a mi okrećemo novu stranicu. Sutra je novi dan", rekao je Milojević.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Sipu tuki , 9 minuta nadoknade - papak , to odavno nisam dozivio - ti i te nosate grkinje u stadionu nas mozete povuci za rucnu - kod mene je nategnuta / puca
42 0
Zgembic
Tipican vlasina, ubjedjuje sam sebe u laz… Mrs sjeme ti ****m’
32 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti