Vladavić se vraća 'u kopačke': "Kaže da dolazi, dao je riječ"

Ponovo na zelenim terenima nekadašnji bh. reprezentativac

Vladavić se vraća 'u kopačke': "Kaže da dolazi, dao je riječ"

S. Mlaćo
Nekadašnji bh. reprezentativac Admir Vladavić mogao bi ponovo 'oživjeti' karijeru.

Vladavić je dobio poziv iz hrvatskog niželigaša Pomorac 1921 i dao riječ da se će uskoro priključiti novim saigračima.

“Dino Lagumdžija je s njim razgovarao dok nam je tražio napadača, Vladavić je trebao biti posrednik u dovođenju jednoga igrača koji je otpao zbog smrtnog slučaja u obitelji. Tijekom večere u razgovoru s njim Dino mu je predložio da zaigra, na kraju je pristao. Odigrao je četrdesetak minuta protiv OŠK-a, vratio se u Mostar na proslavu rođendana svojoj kćeri, rekao je da dolazi u utorak, kada igramo protiv Krka, upravo sam se čuo s njim... Kaže da dolazi jer je dao riječ, smatra da mu trebaju dva, tri tjedna da se spremi. Radio je u svojoj školi nogometa tako da je u dobrom stanju s obzirom na godine, kaže predsjednik Pomorca 1921 Mario Sintić za sportcom.hr.

Vladavić je igračku karijeru okončao 2014. Godine, a nastupao je za FK Velež, Sliemu, Karvinu, FK Olimpik, MŠK Žilina, Salzburg te Željezničar.

Ovaj 39-godišnjak u karijeri je osvojio osam trofeja, kako na Malti, tako i u BiH u dresu Željezničara, ali i u Austriji te Slovačkoj.

Za reprezentaciju BiH upisao je 12 nastupa.

Top Komentari

DIV_SA_SJEVERA_1946
Vladaviću idi u Želju, taman s Cocalićem da nam Željkan bude prava gerijatrija
3 5
Klicko
Vlada brate stae bilo,propo biznis menadzerski pa se vracas u kopacke :D
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi